שלום וברכה, אתמול הודיעו לי במשנת יוסף שהם מפסיקים את האפשרות לקבל זיכוי דרך המייל, אלא רק דרך מנהל התחנה.
כלומר, אם עד היום היה איזה שירות טוב אחד שלהם, ורצית לקבל זיכוי ולא לחכות בתור לדפי הזיכויים,
אלא בצורה מכובדת שלחת זיכוי דרך המייל - גם השירות הזה הפסיק.
חייבים להרים את הכפפה.
הם מזלזלים באינטלגנציה של האנשים.
שבוע אחד אני מסריטה את התחנה שלנו - וזה מספיק.
משבוע לשבוע מספר האנשים עולה ועולה (אתמול היה כתוב שיש 323 (!) משפחות. שבוע שעבר היה 289 (!)
התחנה נפתחת תמיד מאוחר יותר ממה שאמרו ולמשך 40 דקות. משהו הזוי מה שקורה פה.
8 בערב, (שעה מאוחרת!) בלי תאורה. אנשים מאירים את המקום עם פנסים...
צעקות בלי סוף ממנהל התחנה שלא עומד בזמנים.
למה הזלזול הזה?
זה המחיר של המחיר הנמוך?
למה?
כי אנחנו ציבור שלא יודע לדרוש את המינימום?
ואל תענו לי שאני לא חייבת לקנות שם.
נכון, אני לא חייבת. אבל חובה על נותני השירות לכבד את עצמם ואת הלקוחות שלהם.
הזוי.
הייתי רוצה להתאגד קבוצה של אנשים ולעשות משהו מועיל.
אשמח אם האשכול יהיה לעצות מועילות בלבד.
אי אפשר להתלונן באופן אנונימי?לא מסוגל להתלונן עליו ישירות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים