מידע שימושי זיכוי במשנת יוסף - אין דרך המייל. הקש ששבר

• הוסף לסימניות
זה לא חדש שאין זיכוי דרך המייל ההוראה הזאת ישנה. למעשה הם כן מתגמשים בד"כ.
הסיבה לכך היא בקרה האם אתם שכחתם לאסוף או שנגמר המוצר בתחנה יש לכך פתרונות כגון שהאחראי ידווח איזה מוצרים לא נשארו ואז ידעו לתת זיכוי למי שידווח על מוצר זה.
מה הם רוצים שנעמוד בגשם שוטף ונרשום זיכויים על דפים רטובים?!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, אתמול הודיעו לי במשנת יוסף שהם מפסיקים את האפשרות לקבל זיכוי דרך המייל, אלא רק דרך מנהל התחנה.
כלומר, אם עד היום היה איזה שירות טוב אחד שלהם, ורצית לקבל זיכוי ולא לחכות בתור לדפי הזיכויים,
אלא בצורה מכובדת שלחת זיכוי דרך המייל - גם השירות הזה הפסיק.
חייבים להרים את הכפפה.
הם מזלזלים באינטלגנציה של האנשים.
שבוע אחד אני מסריטה את התחנה שלנו - וזה מספיק.
משבוע לשבוע מספר האנשים עולה ועולה (אתמול היה כתוב שיש 323 (!) משפחות. שבוע שעבר היה 289 (!)
התחנה נפתחת תמיד מאוחר יותר ממה שאמרו ולמשך 40 דקות. משהו הזוי מה שקורה פה.
8 בערב, (שעה מאוחרת!) בלי תאורה. אנשים מאירים את המקום עם פנסים...
צעקות
בלי סוף ממנהל התחנה שלא עומד בזמנים.
למה הזלזול הזה?
זה המחיר של המחיר הנמוך?
למה?
כי אנחנו ציבור שלא יודע לדרוש את המינימום?
ואל תענו לי שאני לא חייבת לקנות שם.
נכון, אני לא חייבת. אבל חובה על נותני השירות לכבד את עצמם ואת הלקוחות שלהם.
הזוי.
הייתי רוצה להתאגד קבוצה של אנשים ולעשות משהו מועיל.
אשמח אם האשכול יהיה לעצות מועילות בלבד.

נשמע לא טוב. זה לא אמור להתנהל כך.
התחנות שאני מכירה מתנהלות לפי הזמנים הרשומים בצורה מסודרת ומאורגנת.
דבר ראשון אתם צריכים לפנות למנהל התחנה ולהודיע לו שאם לא יהיה שינוי אתם תגישו תלונה להנהלה.
תפרטו לו בכתב מה הנקודות הטעונות שיפור, שלא יגיד לא אמרו.

• הוסף לסימניות
כנראה שיש תחנות ויש תחנות.
גם אצלינו המצב בכלל לא מרנין.
אבל יש פה בעיה רצינית. מנהל התחנה הוא שכן בבניין סמוך (מטבע הדברים). לא מסוגל להתלונן עליו ישירות.
לדעתי משנת יוסף צריכים יותר פיקוח על מה שקורה.
הם לא יכולים לזרוק את האחריות על מנהל התחנה ולהסתלק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אם גם אתם כותבים זיכויים במשנת יוסף בקלסר של המכירה?
כפי הנוהל שאין מקבלים במייל רק בקלסר.

שימו לב, שלצערי לאחר תקופה שהרגשתי שמשהו לא מסתדר לי בין מה שכתבתי לבין הזיכויים שקיבלתי.
התעצלתי לצערי לעשות עם זה משהו.
לאחר שראיתי שהיה חודש וחצי ללא זיכויים כלל, כשבמפורש זכרתי שהיו זיכויים רק לא זכרתי מה, החלטתי להתחיל לכתוב במקביל אצלי מה זוכה.

הקפדתי לכתוב בבית כל שבוע את הזיכויים ולעקוב.
ומתברר שבממוצע 1 מתוך 2 שבועות לא נקלט כלל אצלם במערכת ולא מתקבל זיכוי.

כלומר גם לאחר חודש עדין לא התקבל זיכוי.
פניה אליהם אגב לא עוזרת, וזה בכלל מה שעצבן אותי, רק פניה למנהל התחנה שיפנה אליהם.
והם לא מתנצלים כלל על כך שבמקרה גיליתי שכ"כ הרבה כסף לא חזר אלי.
גם לא מענין אותם מה קרה באותו חודש וחצי שאין לי מידע לגביו אבל בטוח לי שהיו בו זיכויים ולא הוחזר כלום.

בקצרה,
אם יש לכם זיכוי כלשהו במשנת יוסף,
תכתבו אצלכם באישי : פרשת כי תצא: זיכוי:....
ותעקבו אחרי שבועיים לראות שהתקבל.
יתכן שתגלו כמוני הפתעות לא נעימות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה