זיכוי לקניה רק בעונות מסוימות בשנה-מה אומר החוק?

• הוסף לסימניות
קניתי בסוף עונה במבצע 1+1 כמה פריטים
אחד מהם לא היה מתאים, וחזרתי מיד למחרת להחזיר. בעלת החנות אמרה לי יש לך שתי אפשרויות: או לקחת משהו שיש עכשיו פה בחנות, או לקבל זיכוי שווה ערך למחיר ששילמתי (היינו 50 % ) והזיכוי יהיה תקף לקניה רק בתחילת עונה.
ואני שואלת: האם זה חוקי לזכות אותי בתקופה של סוף עונה ולחייב אותי להשתמש בזה בתחילת עונה שאז אין סיכוי שאני אקבל מוצר בפחות מכפול מהזיכוי?
במילים אחרות היא מביאה אותי למצב שאני אהיה חייבת לגרום לה לכפול רווח....
:cool::confused::confused::confused::cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;965244:
קניתי בסוף עונה במבצע 1+1 כמה פריטים
אחד מהם לא היה מתאים, וחזרתי מיד למחרת להחזיר. בעלת החנות אמרה לי יש לך שתי אפשרויות: או לקחת משהו שיש עכשיו פה בחנות, או לקבל זיכוי שווה ערך למחיר ששילמתי (היינו 50 % ) והזיכוי יהיה תקף לקניה רק בתחילת עונה.
ואני שואלת: האם זה חוקי לזכות אותי בתקופה של סוף עונה ולחייב אותי להשתמש בזה בתחילת עונה שאז אין סיכוי שאני אקבל מוצר בפחות מכפול מהזיכוי?
במילים אחרות היא מביאה אותי למצב שאני אהיה חייבת לגרום לה לכפול רווח....
:cool::confused::confused::confused::cool:

מבצעים זה אכן שאלה,

כי במבצע כזה נראה לי רצוי להחזיר את ה100% (בכל אופן זה מה שאני הייתי מסכימה)
מה שאת עשית רכשת מוצר ב50%, היא רוצה לתת לך רק 50% הנחה ברכישה הבאה מוגבל עד סך הקניה...

מעניין מה אומר ע"כ החוק.

• הוסף לסימניות
בד"כ נהוג שתוכלי לקבל זיכוי על שווי הפריט ביום ההחזרה [כאן - 50% הנחה]
אבל עדין לא שמעתי על הגבלה מתי לממש את הזיכוי.

ולמה להוריד לך שוב עוד 50% על רכישה בתחילת עונה?
נשמע:cool::cool::cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה