מידע שימושי זיכוי מהחברה...

• הוסף לסימניות
היום הלכתי ליש חסד בשביל לקחת מוצרים שקיבלתי מהחברה בעקבות תלונה שהגשתי על אחד ממוצריה, כשהגעתי לקופה ראשית ונמצא שאחד הפריטים חסר במלאי, אמר לי הקופאי שנותרו לי שני אופציות... או שאוותר על המוצר או שלא אוכל לקבל כלום בחנות זו והאלץ ללכת ליש חסד בסניף אחר...
האם זה חוקי?

• הוסף לסימניות
זה חוקי, זה ההסכם שלהם עם תנובה ושאר החברות.
קרה לי כמה פעמים, תנסה ללכת לאחראי ולבקש שיזמינו את המוצר החסר- לי זה קרה עם מעדנים מסוימים מחברת תנובה

• הוסף לסימניות
זה חוקי, זה ההסכם שלהם עם תנובה ושאר החברות.
קרה לי כמה פעמים, תנסה ללכת לאחראי ולבקש שיזמינו את המוצר החסר- לי זה קרה עם מעדנים מסוימים מחברת תנובה
מוזר...
כתוב על הזיכוי עצמו "הרשת רשאית להחליף מוצר שחסר במלאי או שאינו במגוון במוצר אחר מאותה קטגוריה" עכ"ל

• הוסף לסימניות
היא
מוזר...
כתוב על הזיכוי עצמו "הרשת רשאית להחליף מוצר שחסר במלאי או שאינו במגוון במוצר אחר מאותה קטגוריה" עכ"ל
הרשת זכאית אך לא חייבת
ולמה שיתאמצו בשבילך אם הם יכולים פשוט להוריד לך את המוצר הזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרה גם גם לי, הצעתי לאחראי שאקח מוצר אחר (או כמה) של אותה חברה, בשווי המוצר שחסר,
והוא הסכים בלי בעיות. אולי תנסה גם?

• הוסף לסימניות
דווקא לי קרה ג''כ דבר כזה ביש חסד והקופאי דווקא אמר לי לקחת מוצר דומה של אותה חברה בעלות זהה.
זה הסתדר מצוין ב''ה.

• הוסף לסימניות
קרה גם גם לי, הצעתי לאחראי שאקח מוצר אחר (או כמה) של אותה חברה, בשווי המוצר שחסר,
והוא הסכים בלי בעיות. אולי תנסה גם?
דווקא לי קרה ג''כ דבר כזה ביש חסד והקופאי דווקא אמר לי לקחת מוצר דומה של אותה חברה בעלות זהה.
זה הסתדר מצוין ב''ה.
ניסיתי והוא לא הסכים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה