זיכרון חיצוני נייד

• הוסף לסימניות
מחפשת זיכרון חיצוני נייד בנפח של 1tb איפה אני יכולה למצוא הכי זול???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1100770:
מחפשת זיכרון חיצוני נייד בנפח של 1tb איפה אני יכולה למצוא הכי זול???

???

• הוסף לסימניות
פחות מ250 ש"ח?
אין לך שום סיכוי.
אלא אם כן יד שלישית, בלי אחריות, מתקופת קום המדינה.

• הוסף לסימניות
המחירים מתחילים מ350 ש"ח של Western Digital או של Transcend
אלו החברות המובילות בתחום.
הם קיימים באייבורי מחשבים ובKSP ובעוד חנויות..

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נמנמת, מה קורה?
את צריכה תיווך בין זו שמוכרת, אלייך הקונה?
אני מוכנה להיות המתווכת. :)

• הוסף לסימניות
אשכול מצחיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1100984:
נמנמת, מה קורה?
את צריכה תיווך בין זו שמוכרת, אלייך הקונה?
אני מוכנה להיות המתווכת. :)

הו.. כנראה לא הסברתי את עצמי..
אני מוכרת את שלי.. הוא עם חיבור לחשמל.. אני עובדת מחות לעיר ולוקחת אותו כל יום לעבודה.. וכשל כוח הסבל שלי..
אי לכך ובהתאם לזאת אני שואלת איפה אני יכולה למצוא זיכרון נייד..

• הוסף לסימניות
מה שהמלצתי לך לעיל הם ללא חיבור לחשמל ובגודל קטן שנכנס לכל כיס, הכי נייד שיש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה