זיכרון: כמה עמודים של רפאל וחנני----

• הוסף לסימניות
היי מה קורה גייס
מה עניינים
אני במרוץ מטורף נגד השעון כל הזמן ולא מגיעה לשפוך פה את הגיגי כמו בעבר (מה שאומר שבעלי נושא בגבורה את כל המלל:))

בכל מקרה,
אני עוקבת יום יום אחרי מה שמתרחש פה ומשתתפת פסיבית בדיונים כמו ההיא בהפסקה שמכרסמת בייגלאך בשקט כשכל הכיתה צורחת:confused:

בכל מקרה, (פעם שניה למי ששם לב)
משתפת בכמה עמודים יפים מרפאל וחנני. הייתי צריכה ממש לשבור את הראש כדי לגוון בסצנות. זה קידם אותי כי התרגלתי לחשוב 'מחוץ לקופסא'
גם האפקט של הגשם הוא מורכב. מי שמענין אותו פירוט על המשחק בצבע פה- אני יעלה הסבר
הבור השחור פרק 10.PNG
הבור השחור פרק 14.PNG
הבור השחור פרק 12.PNG
הבור השחור פרק 10.PNG

מה אומרים, חברים?

ים הצלחות
(מישהו עוד זוכר פה שככה אני חותמת? סום באדי? אהה? אהה:()

• הוסף לסימניות
באמת היו חסרים כאן הציורים שלך. קחי לתשומת ליבך ;)
הכל מאוד יפה, מעניין ומגוון

וברור שמענין הפירוט על המשחק בצבע - מחכים לשיעור

• הוסף לסימניות
יפית, אשת חיל חרוצה ומוכשרת

• הוסף לסימניות
איזה יופי, ציורים מלאי אקשן וכיף!
אהבתי את ההחלקה של הפאות...:)

וים הצלחות והמזלגות...;)

• הוסף לסימניות
חבל שבהדפסה על גבי נייר העיתון הברק של המסך נעלם
כי הציורים מדהימים מאוד ועל המסך פי כמה!

• הוסף לסימניות
קומיקס חינני ומעניין,צביעה מצויינת ודמויות מלאות חיות,יש״כ.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי משוגעים על רפאל וחנני!!!!
הציורים- פשוט אליפות, אני אוהבת את הסגנון הקליל הזה!!

• הוסף לסימניות
חברים ריגשתם אותי:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה