זיכרון נייד עולה למחשב אבל לא כל התיקיות ניפתחות

• הוסף לסימניות
יש לי זיכרון נייד שעולה למחשב רואים אותו אבל לא כל התיקיות ניפתחו,
מה אני יכולה לעשות?
אני אפילו לאמצליחה להעתיק ממנו את כל הקבצים.
טכנאי יוכל לעזור לי?
ואם כן כמה אמור לעלות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
יש הודעת שגיאה ?
איך בדיוק זה קורה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2235324:
יש הודעת שגיאה ?
איך בדיוק זה קורה ?

אין הודעת שגיאה.
זה תוקע את המחשב.

• הוסף לסימניות
כן.
אותו דבר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2235345:
נסי במצב בטוח

שזה אומר?
חפרתי קצת וראיתי שיש כל מיני קצבים שניפגמו.
יש מצב לתקן אותם?
או שזה חסר תקנה?

• הוסף לסימניות
זה נורא תלוי, מדובר על תמונות ?

• הוסף לסימניות
תיקון דיסק המובנה בווינדוס יכול לעזור.
או בקצרה- chkdsk.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2235452:
תיקון דיסק המובנה בווינדוס יכול לעזור.
או בקצרה- chkdsk.

אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
קיבלתי את הקישור הזה כקישור שיוכל לחלץ לי את הקבצים שלא ניפגמו (דבר שאני לאמצליחה לעשות בדרך רגילה של העתק הדבק) העינין הוא שזה חסום לי. מישהו יוכל לחלץ לי ולהעלות לי?
http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה