זיכרון ראם

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב 7.8 זיכרון ראם ה"ניתנים לשימוש" ואילו במנהל משימות על ג'יגה הוא כותב לי שזה 60 אחוז מהזיכרון האם זה הנורמה או שיש כאן איזה באג?

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב 7.8 זיכרון ראם ה"ניתנים לשימוש" ואילו במנהל משימות על ג'יגה הוא כותב לי שזה 60 אחוז מהזיכרון האם זה הנורמה או שיש כאן איזה באג?

לפי מה שהבנתי מהשאלה הוא כותב במנהל המשימות שהוא משתמש ב60 אחוז מהראם וזה נורמלי לגמרי

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי מהשאלה הוא כותב במנהל המשימות שהוא משתמש ב60 אחוז מהראם וזה נורמלי לגמרי
לא הבנת. על גיגה הוא רושם שכבר תפוס 60 אחוז

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 1.4 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
זה מצויין זה אומר שהוא משתמש רק במה שהוא צריך אם זה היה קרוב ל80-90% זה היה בעיה!
שים לב שהמדד בCPU שזה המעבד הוא 4% וזה בדיוק מה שזה אומר שעכשיו הוא משתמש ב4% מכוח העיבוד שלו וזה מצויין

• הוסף לסימניות
לא הבנת. על גיגה הוא רושם שכבר תפוס 60 אחוז
מזכיר את הסיפור על שני יהודים שמדברים פנטומימה ביניהם
אחד אומר ששמע בבית כנסת "שומר ה' את כל אוהביו ואת כל הרשעים"
והשני אומר ששמע "את כל אוהביו ואת כל הרשעים ישמיד"
הצילום מסך שהבאת חתוך מכל הכיוונים
ואתה מפרשן ומחבר את אודם פטדה ביחד עם בורקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה