זיכרוןRAM

• פותח הנושא tov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך יתכן שהתקנתי 4 GB זיכרון
והמחשב משתמש רק ב2 GB?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 13 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שהסלוט השני לא ממוקם טוב?
אפשרות נוספת היא שיש 4 סלוטים של זיכרון בלוח אם וצריך להניח בסדר מסויים (אחד כן אחד לא),

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1139089:
יכול להיות שהסלוט השני לא ממוקם טוב?
אפשרות נוספת היא שיש 4 סלוטים של זיכרון בלוח אם וצריך להניח בסדר מסויים (אחד כן אחד לא),

הכל בסדר, הראם מונח בדיוק במקום. הרי רשום במפורש שהמחשב מזהה 4 ג'יגה ראם.

הבעיה היא שהמחשב מנצל רק 2 מתוכם - זה כבר יכול להגרם מהמון סיבות...
סוג מערכת הפעלה, סוג מעבד, כרטיס מסך חיצוני, לוחם אם וכו', שהם בעצם יוצרים סוג של צוואר בקבוק.

אני ממליץ ליצור קשר עם החנות / טכנאי מהם רכשת את המחשב, הם - שמכירים בדיוק את המפרט, יוכלו לכוון אותך טוב יותר.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה כרטיס מסך פנימי שמוגדר שייקח 2 ג'יגה זיכרון.

• הוסף לסימניות
האמת שגם אני הייתי בטוח, פופקו, אבל יש לי במחשב 16GB זיכרון וכרטיס מסך עם 4GB זיכרון ורשום לי שהמחשב מנצל 16 מתוך 16... ז"א שהכרטיס מסך הפנימי לא שואב לי שום זיכרון.

לכן הערכתי שמדובר בחיצוני.
או בפנימי שמסתמך על הזיכרון של המחשב... אבל זה כבר אני לא מכיר.

• הוסף לסימניות
סליחה מכל קודמי כאן אבל הסיבה פשוטה...
יש לך פיזי 4GB אולם מחסנית האתחול (BCD) מוגדרת לשימוש רק ב2GB בלבד
יש לשנות את ההגדרה באתחול
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה