זיכרונות למסימות ח'

• הוסף לסימניות
צריכה נוסחים שונים של זיכרונות קלילים ונחמדים
ואפשר מכל הסוגים.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אם רק עם דף זה תזכרני, מוטב שתשכחני...

• הוסף לסימניות
רבות שוכח האדם
רבות שוכחת גם אני
אבל לשכוח אותך -
זה בלתי אפשרי!

• הוסף לסימניות
מצאתי עוד:

בבוקר לא אכלתי -
כי חשבתי עלייך
בצהריים לא אכלתי -
כי חשבתי עלייך
בערב לא אכלתי -
כי חשבתי עלייך
בלילה לא ישנתי -
כי הייתי רעבה...

• הוסף לסימניות
כתבה לנו מורה - וזכור לי עד היום:
רק סוכר הנמס לחלוטין במים -
ממתיק.
רק אדם המבטל את ישותו -
מסוגל להאיר לזולתו.
(רבי יצחק מוורקי)

• הוסף לסימניות
משהוא שעשיתי בשניה...
לא יודעת מהיכן העתקתי.
לשימוש חופשי :)

קבצים מצורפים

• ספר זכרונות.jpg
    KB 718.3 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
אשרי ילדותינו,
שלא ביישה את זקנתינו..

• הוסף לסימניות
זכורני מימי נעורי:p
שכשניגשתי למנהל שיכתוב לי זיכרון, אמר לי: זיכרון צריך להיות בראש ולא בספר.........:)

בכל זאת קבלי אחד:
כל הברכות אשר חפץ ליבך...

...

...
.....
..

....
...

..
כתבי זאת לעצמיך.

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה