התייעצות זימון תורים לבדיקת דם במאוחדת - מה יהיה הסוף ?

האם לדעתך נכון לחזור לשיטה הישנה עם מעלותיה וחסרונותיה ?

• סה"כ מצביעים
    72
  • הוסף לסימניות
לדעתי, זה תלוי בסניף ובמזכירות...
הייתי צריכה תור לבדיקות די דחוף,
כשהוצאתי את ההפניה המזכירה אמרה לי: אין תור מחר, אבל דחפתי אותך, תבואי בשעה... (די מוקדם בבוקר)
היתה אחות מקצועית ועדינה אחרי כמה דקות הייתי בחוץ.
זו מזכירה עם שירות ואדיבות. בד"כ היא תצליח למצוא לך זמן ומקום לתור דחוף, מכל סוג.

• הוסף לסימניות
אכן תורות הזויים
וגם עם תור צריך לחכות.. כי יש דחיפות של מקרים דחופים ע"י הרופא / המזכירה.

והי, מי שלא ירושלמי, לא תמיד יודע
שבין שכונה לשכונה צריך נסיעה באוטובוס, זה בד"כ לא מרחק הליכה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי אף אינטרס, והניסוח לא היה מאד מכובד.
כמו כל אחד שיכול אכן פתחתי את האתר וראיתי שבמרפאות בית וגן, גבעת מרדכי, הטורים, הטיילת, הר חומה, הר נוף וחגי-
יש תורים ביומיים הקרובים.
ראיתי אכן גם שבחלק מהמרפאות האחרות התורים ארוכים מאד- כפי שנרשם למעלה.
התנצלותי אם הובן מדברי זלזול באלו שסובלים מההמתנה הזו, אך עדיין נראה לי שבבעיה שספציפית רק לירושליים לא נכון להכליל את כל מרפאות מאוחדת בריכוזים החרדיים בארץ אלא פשוט לפנות דרך האתר או במוקד הטלפוני של פניות הציבור ולהתלונן.
סליחה על הניסוח, אבל הענין הרתיח אותי שאני שומעת מכל מי שסביבי שהמצב קטסטרופלי, ולפני שבוע הייתי צריכה בדיקת דם דחופה ואחרי דחיפה של המרפאה חיכיתי עוד 4 ימים! וכאן עומד מישהו ואומר אין כל בעיה.
בכל אופן בדקתי שוב באתר וגילי ש:
בבית וגן התור הראשון הפנוי ביום שני הבא!!!
אמנם אכן יש תור מהיום למחר אבל שימי לב זה רק להעמסת סוכר....
גבעת מרדכי התור הראשון לשלישי הבא!!!
אמנם אכן יש תור מהיום למחר אבל שימי לב רק לדיגום מגיל שנה עד שבע!! ומה יעשה מי שחצה את גיל השבע? יחכה שבוע+
הטורים בשני הבא!
בחגי אותו דבר תור הראשון בשני הבא
יש תורים להעמסת סוכר וכדו' אבל לא לבדיקת דם רגילה.
באמת בהר חומה ראיתי שיש תור לעוד יומיים. אולי בפעם הבאה (שלא נצטרך) אני צריכה לנסוע מרחק שעה נסיעה ממרכז ירושלים להר חומה.
יודגש שמשאר שירותי מאוחדת אנחנו מאוד מרוצים.
אבל הקטע של הבדיקות דם נהיה מתחת לכל ביקורת
שכל אחד ישלח להם פניה אולי יעשו עם זה משהו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שאני מבין מהסקר, עד כמה שהוא מדגם מייצג,
שכמעט כל הציבור רוצה שינוי.
לתשומת לבכם מקבלי ההחלטות.

• הוסף לסימניות
נשמע שהרבה הקושי בי-ם מהיכרות אישית עם אחות ראשית במאוחדת הם קורסים
מהעומס גם כך אין מספיק אחיות ולכן מביאים לפעמים חדשות שלא ממש יודעות טוב תעניין
מלא בבידוד...ההכשרה של האחיות גם מתעכבת בגלל המצב ואין תקנים חדשים
הרבה אחיות הופנו לבדיקות סרולוגיות וחיסונים
מגייסים אחיות פרטיות! כדי לעמוד בביקוש
מאוחדת מפורסת בהרבה סניפים ולכן יש פחות כח אדם בכל מרפאה.
שאר הקופות לענ"ד במצב טוב יותר
השיטה כשלעצמה מעולה לקבוע תור
הבעיה שבשטח תמיד מחכה שבועיים לתור ועוד כשעה!! במרפאה.
בכ"א עם תור ובלי תור זה המצב כרגע.
עוד תסמין.
מה שהציעו לי זה ללכת למרפאותת נידחות..

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי מקבלי ההחלטות לא בטוח קוראים בפרוג
עדיף לשלוח להם פניה לפניות הציבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה