נכתב ע"י יעל א;1434234:תמונות יפות!
זה הריצוף שלך שם, נכון?
את מצלמת ישר עליו?
(כי משהו היה לי מוזר, על הרקע רואים התחלה של פרקט, ואז קנט, ואז פורצלן.)
נכתב ע"י פשוט;1434324:איפה? למה הוסרה התמונה?????
נכתב ע"י יעל א;1434976:אני הייתי משאירה אותם על הרצפה וגוזרת מהרקע את הפרקט.
נכתב ע"י 1020;1434986:תודה רבה לכם על הפירגונים!
רעיון חמוד!(יש בעיה.הוילון יוצא מקווי המתאר של הקיר)
ניסיתי לצלם ברקע הזה בכל מיני וריאציות וזה די מסובך!
צריך הרבה לחשוב לפני שמזמינים איך זה יתקבל-בינתים זה היה הכי טוב
זה נכון.נכתב ע"י טירה;1434994:הרעיון של השטיח משתלב מעולה - רק בלי הקנט - ושיעלה טיפה על הריצפה של הרקע
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1435194:שורי אין מילים.
אני כל פעם מתמוגגת לי מהתמונות של "זיסע קינדערלעך" ולא מצליחה לנחש מי הצלמת...
מה אעשה שלא טרחת לספר??? תמונות חלומיות ורקע . סוף...
לי לא הפריע הרקע ולא הקנט. {זה נראה לדעתי רקע שמשתנה מתחת לחלון. מה יש ? אין אנשים שאוהבים כך?}
מה שהפריע לי מאוד. ולא קולטת איך לא חשבו על דבר בסיסי כ"כ. בעצם לא קשור אלייך.
אבל בהחלט בולט. הילדים מייצגים פה אופנה. נכון?
אז למה מכנסיים ישנים? מקומטים? ונעליים טרנט'ס. ואפי' הכיפה הציקה לי מאוד.
מיסקנה... התקפתי אותך. אבל לא נורא. את יודעת מי אשם בזה
!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים