זיפות גג

• הוסף לסימניות
אם מזפתים רק רבע מהגג האם החיבים בתשלום הם כל הדיירים בבנין או רק הארבעה שמתחת לאותו חלק בגג?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
זה נראה לך כאן בית הוראה???

תשאלי רב.

• הוסף לסימניות
יש חוקים בדברים האלו.
וחשבתי שאולי משהו התנסה כבר בזה.
סליחה אם הכעסתי משהו.

• הוסף לסימניות
זה לא כעס חלילה,
זו פשוט פליאה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון אצלנו עשו חצי גג, וכל ארבעת הדיירים מתחת שילמו.
החצי השני של הגג לא נעשה, וארבעת הדיירים תחתיו לא נראה לי בקטע של לשלם.
לכן, אם הייתי מסיקה למקרה שלך, נראה כי רק ארבעת הדיירים מתחת אמורים לשלם.
אבל ייתכן שזה לא כך.:confused:

• הוסף לסימניות
ממש לא
אצלינו עשו וכל הבנין היה צריך לשלם
אמרו לנו שהגג הוא לא רק של מי שגר למעלה כי אם תהיה רטיבות שלא תטופל היא תחלחל עד למטה וכו'
ומין הדין כולם צריכים לשלם

• הוסף לסימניות
אני מבינה ממך שאצלכם עשו על כל הגג של הבנין, פה מדובר אם עושים רק מעל דירה אחת. כלומר מעל רבע מהבנין האם גם הדיירים שבצד השני (שאין סיכוי שהרטיבות תגיע אליהם) צריכים לשלם.

• הוסף לסימניות
הייתי בסרט הזה

אני עם שכנים חילונים ןלא יכולתי לשאול רב
פניתי ללאגודה לתרבות הדיור, בדקו את זה, ואמרו שמבחינה חוקית כל הדיירים צריכים להשתתף. הסברתי לדיירים שאינם מתחת לגג שעקמו את האף, שביום שיצטרכו הם לזפת גם אנו נשתתף איתם

• הוסף לסימניות
משרדי האגודה

משרד ראשי דרך העצמאות 40 , יהוד טל. 03-5631832 פקס. 03-5631833 מחוז מרכז דרך העצמאות 40 , יהוד טל. 03-5631830 פקס.03-5631831 דוא"ל מזכירת מחוז מרכז <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מחוז צפון רח' ירושלים 9, חיפה טל. 04-8628088 פקס. 04-8628828 דוא"ל מזכירת מחוז צפון <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מחוז דרום יאיר שטרן 43 , באר-שבע , טל. 08-6277713 פקס. 08-6279222 דוא"ל מזכירת מחוז דרום <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מחוז ירושלים רח' החבצלת 19, ירושלים טל. 02-6240444 פקס. 02-6258906 דוא"ל מזכירת מחוז ירושלים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה