זירוז שמיעת קובץ ב Asterisk

• הוסף לסימניות
האם יש פקודה להאצה והאטה בקצב שמיעת קובץ ב
Asterisk
בעבר כשהמרכזיות היו אנלוגיות בעיקר, אז היה פונקצייה מובנית בכרטיס, (וכן כהיום ניתן להאץ קצב שמיעת קובץ ב"קו יזכרם" (שזה מרכזייה אנלוגית)), אך בכל שאר חברות המרכזיות האינטרנטיות כמו "ימות המשיח", "קליקול", "טלליין", "קול כשר" וכו', לא מצאתי את האפשרות הזו
האם ידוע למישהו אם ניתן במרכזיות אינטרנטיות הבנויות על

Asterisk
להאץ ולהאט קצב שמעת קובץ?

תודה

• הוסף לסימניות
הדרך הטובה ביותר היא לטפל בקצב הדגימה של הקובץ לפני שמעולה ל-asterisk

• הוסף לסימניות
אני מדבר על פקודה שתופעל ע"י הקשת מקש כלשהיא בעת שמיעת הקובץ.

• הוסף לסימניות
הקפצה.
יש למישהו מידע בנושא?

• הוסף לסימניות
מגרסה 1.6 ומעלה קיימת הפונקצייה ControlPlayback

• הוסף לסימניות
תודה.
אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול להשתמש עם הפונקצייה שכתבת, בכדי לזרז קצב השמיעה של הקובץ.
אני מעוניין להגדיר שבעת שמיעת קובץ מסויים, אם מקישים על מקש מסוים, השמעת הקובץ יהיה בקצב מהיר יותר, וכן הפוך להאט יותר את קצב השמיעה (לא דילוג, זה אני יודע).

• הוסף לסימניות
למי יש מערכת של קליקול?
אני צריך עזרה בהפעלת המקשים
אפשר לשלוח לי איימל גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה