דרוש מידע זכאות לגן שפה, למה זה כזה סיוט? בית שמש

תודה רבה בכל אופן..
אם יש עוד מישהי שעברה את התהליך ויודעת לומר לי מנסיון, אשמח לשמוע.

אמהות,
רק רוצה לומר שאני מעריצה אתכן.

נאבקות כדי לתת לילד שלכן את הכי מדויק לו.
ולא מוכנות לטאטא , להסכים עם מי שאומר שלא צריך,
לשמוח שיהיה כמו כולם, ולעבור הלאה.
אשכול של השראה.

ממני
אמא לילדון חמוד שרוצה לחשוב שהכל בסדר.

שלום,

הגשתי לפני 3 שבועות דרך אתר משרד החינוך ערעור על החלטה לוועדת זכאות ואפיון על אי זכאות לגן שפה
ולא קבלתי עדין שום עדכון, מי שיודעת טלפון /או משהו היכן אני יכולה לברר, אשמח ממש לכל מידע יעזור לי

שלום,

הגשתי לפני 3 שבועות דרך אתר משרד החינוך ערעור על החלטה לוועדת זכאות ואפיון על אי זכאות לגן שפה
ולא קבלתי עדין שום עדכון, מי שיודעת טלפון /או משהו היכן אני יכולה לברר, אשמח ממש לכל מידע יעזור לי
לא יודעת טלפון אצל מי לברר,
אבל נתנו זכאות לסל אישי, נכון?
אז לא צריך ערעור, מספיק למלא טופס בעירייה.
תתקשרי למחלקת החינוך בעירייה שלך ותבקשי למלא טופס בחירת הורים. (תגידי שאתם אחרי ועדת אפיון וזכאות וקיבלתם זכאות)
הערעור נועד למי שבועדה לא קיבל חינוך מיוחד בכלל - לא סל אישי ולא גן שפה.

מי יכול אולי לבדוק - מי שהגיש את הבקשה לועדת אפיון וזכאות (הגננת? רכזת חינוך מיוחד? הפסיכולוגית?).

או שקבלת שעות מסל מוסדי, שזה לא סל אישי אלא משהו הרבה פחות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה