עזרה זכאי מענק WER1

• הוסף לסימניות
מבקשים שם להוריד מסמך אישור מייצג על נאותות הדיווחים ואז להעלות חתום.
אין לי דפדפן, יש מצב שמישהו מוריד ומעלה לי לפה?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אם היה לי אפשרות של הקישור הייתי לבד מורידה.
יש שם אפשרות ללחוץ על מקש להורדת המסמך וכשאני לוחצת מופיע לי אין דפדפן.

• הוסף לסימניות
זכית במענק?
ב"ה גם אני זכיתי במענק!
יש לי בעיה בהורדת הטופס של אישור מייצג
מי יכול.ה להעלות לי לכאן קובץ מעודכן לשנה זו?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מכם שזכה יכול לכתוב, מה שכתב בסיפור, כדי שאחרים ילמדו ויזכו בפעם הבאה

• הוסף לסימניות
תכתבו שוב לא להתייאש
אני זכיתי רק בפעם השלישית שניסיתי

• הוסף לסימניות
איזה יופי לזוכים
אני בפעם שניה לא זכיתי-
אולי תרשמו מלל נכון מה לרשום
תודה

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא קשור למלל בדיוק.
כי אני הגשתי כבר מספר פעמים למספר עסקים וכתבתי באותו הלשון והסגנון ובינתיים רק אחד זכה בכל הסבבים.

• הוסף לסימניות
גם אני זכיתי ב"ה אבל נתקלתי בבעיה טכנית באפליקציה
הייתי שמחה לשמוע אם עוד מישהו נתקל בזה
כשאני מנסה להיכנס ללשונית 'מענקים' וללחוץ על 'המשך', קופצת לי הודעה שהאפליקציה נסגרת.
אני מנסה להיכנס גם מהאפשרות של 'הודעות', להיכנס להודעה שבה כתוב שזכיתי, ואז מופיע לי מסך הפתיחה בלי שום אפשרויות, תקוע.
כתבתי להם והם אומרים שהם מכירים את התקלה והם עובדים על זה ויודיעו כשיתוקן
אבל אני עדיין בלחץ, מפחדת שאולי לא התקנתי טוב את הגרסה המעודכנת (קצת הסתבכתי עם זה בהתחלה)
לכן אני שואלת, יש עוד מישהו שנתקל בזה? כי אני רואה שאתם כבר בשלב של הורדת הטופס של אישור מייצג אז מסתבר שלא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה