זכויות העובדת!!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
אני עובדת בחנות של עיצובים, והמעבידה מאד מנצלת אותנו,משלמת פחות משכר מינימום,ואנחנו חייבות לעבוד ביום שישי עד מאוחר מאד בלי תוספת מחיר וכד'....

אני רוצה לדעת את הזכויות שיש לנו, כמה אנחנו צריכות לקבל,אולי מגיעה לנו חופשות... בקיצור מה שמגיע לנו ביושר.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הנה קצת ידע...

שכר המינימום לשעה הוא: 23.12 ש"ח (ברוטו)

שעות עבודה וימי עבודה (יום שישי, שעות...) הם חלק מהסכם העבודה במקום.

קבצים מצורפים

• זכותון עובדים שעתיים_יומיים (זכות) – כל-זכות.pdf
    KB 646.9 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
שכר המינימום הוא ברוטו.
מהסכום הזה יורד:
1. דמי ביטוח לאומי 3.5% על משכורת עד בערך 5,000 ש"ח.
2. החלק של העובד בהפרשת חובה לפנסיה 5.5%.
3. מס הכנסה - בד"כ לא יורד כי העובד לא מרוויח מספיק.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה:
יש לי תינוק - האם מגיעה לי משהו???(בקשר לבייביסיטר)

• הוסף לסימניות
לא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרימי;1310730:
עוד שאלה:
יש לי תינוק - האם מגיעה לי משהו???(בקשר לבייביסיטר)
לא.
אם את עובדת משרה מלאה, אולי את עדיין זכאית לשעת הנקה [וטיפול בילד]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה