כללי זכויות יוצרים על איורים.

• הוסף לסימניות
ברצוני לצלם לתלמידים איור מתוך תורה לתשב"ר כדי שיצבעו. מותר?
אולי משהו מכיר איורים לפרשת השבוע בלי זכויות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בדיוק היום מישהי העלתה בקשה דומה, אולי MOR.
נתנו לה שם את האתר של יוני

• הוסף לסימניות
תודה.
לא ראיתי את הבקשה הקודמת...
אבל באתר של יוני הייתי. ואכן יש שם מידי שבוע הורדה של ציור לצביעה. אבל מה- עדיין לא התעדכן לפרשת ניצבים וילך. ואני צריכה למחר דחוף...

• הוסף לסימניות
אולי תמצאי באתר הזה משהו
רשום שם ככה
בעמוד זה ניתן להוריד ולהדפיס את כל פרשיות התורה, לפי פרשת השבוע, לצביעה ועבודה עם התלמידים, הציור מקיף את רוב נושאי הפרשה או הנושא העיקרי של הפרשה לזיכוי הרבים, מאת הצייר יחיאל אופנר

http://www.yoffner.com/64475/דף-צביעה-לפרשת-השבוע-

• הוסף לסימניות
כהנמן. תודה. סליחה שלא כתבתי לפני את תוצאות החיפוש שערכתי ברשת...
באתר של אופנר ביקרתי. אבל מה לעשות... אני לא מתחברת לסגנון...:eek:

• הוסף לסימניות
העלו עוד אתר עם איורים מוכנים לצביעה באשכול הקודם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;448583:
העלו עוד אתר עם איורים מוכנים לצביעה באשכול הקודם
תודה אביה, אשמח לקבל קישור לאשכול. לא מצאתי אותו.

• הוסף לסימניות
תודה. חיפשתי שוב עכשיו ומצאתי את האשכול. רק לצערי אין שם חידוש. יש רק את 2 האתרים שהציעו לי פה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה