כללי זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
משו יודע האם יש זכויות יוצרים על האיור???

קבצים מצורפים

• list03[1].jpg
    KB 934.7 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע אם התמונה חינמית???

אם אף אחד לא עונה כנראה שכן...

• הוסף לסימניות
לא הייתי הולך בבטחון כזה גמור.
זה לא (לפחות לא ידוע לי) שיש כאן מישהו שהוא העורך של אייסטוק ודומיו...
אם לא עונים -
א. אין זמן.
ב. לא שמו לב להודעה.
ג. פשוט לא יודעים.
ד. כל התשובות נכונות.
אפשר להוריד התמונה, לגרור לשורת חיפוש של גוגל תמונות, ולפי התוצאות להבין מאיפה מקור התמונה, וע"פ זה - האם חינמית אם לאו, ואם חינמית האם לשימוש מסחרי.

• הוסף לסימניות
עזרה בחיפוש

אולי יש פה מישו עם אינטרנט פתוח שיכול לעזור ולחפש האם התמונה חינמית/לא?!
פשוט יש לי חסום...

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית;937367:
אף אחד לא יודע אם התמונה חינמית???

אם אף אחד לא עונה כנראה שכן...

אני לא מכאן אבל ניראה לי שעדיף במצב כזה להגיעה למזקנה ההפוכה שעם את לא יודעת שזה חינמתי תחשבי שזה לא.

• הוסף לסימניות
אבל אולי יש מישו בכל אופן שיכול לחפש לי...????????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה