זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לדעת מאיפה אתם משיגים חומר כשאתם צריכים ואין לכם, חוץ במה יכולים לתבוע אותי... האם מותר להוריד מהיוטיוב (-שזה אתר חופשי) ולא יהיה עליהם זכויות יוצרים....
אני אשמח שתחכימו אותי...

• הוסף לסימניות
ביוטיוב, תחפשי: "איך להוריד סרטונים" (אם אני לא טועה) - ומופיע שם סרטון שמסביר.

• הוסף לסימניות
טוב כפי שהבנת להוריד מיוטיוב זה מאד קל! אבל אף על פי כן אין זה אומר שזה מותר לשימוש, כל שכן מסחרי. כללו של דבר: כל יצירה (תמונה, קליפ, מוסיקה וכו') הנמצאים ברשת האינטרנט שייכים על פי חוק לאומן היוצר שלהם ואין רשות לאף אדם להשתמש ביצירתם ללא רשותם. בטח ובטח שלא לשימוש מסחרי שבהחלט יכול להוביל לתביעה מצד היוצר. אף על פי כן, יש יצירות שהיוצר נותן רשות לכל מאן דבעי להשתמש ביצירתו אפילו לשימוש מסחרי, וזה יהיה מצוין על ידו בסמוך ליצירתו.
מעבר לכך: חומרים חוקיים לשימוש מסחרי כגון מוסיקה לסרטים וכו', תמונות לגרפיקה, קליפים לעריכת וידאו, פונטים וכדומה ניתן להשיג באתרים יעודיים לכך בתמורה לתשלום עבור השימוש ביצירה. ואז אין חשש לתביעה מצד היוצר. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מסריטים לבד המון!
וגם וידאובלוקס, אבל שם אין חומר יהודי.
פעם עוד היה לי שגעון ללכת עם המסרטה לכל חור, אבל עבר לי.

• הוסף לסימניות
אם אתם מחפשי חומר יהודי , מאיפה אתם מורידים אותו?

• הוסף לסימניות
חומר יהודי (הסרטות) ניתן למצוא באתר pond5 בתשלום כמובן. (ואני מאמין שבעוד אתרי וידאו סטוק יש חומרים של יהדות) ומסתמא יש גם מציאות שהם בחינם לשימוש מסחרי רק צריך לחפש הרבה עד שמוצאים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה