זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
מישהו העלה פה בעבר לופים של ירושלים, כתוב בסוף הוידאו שזה הוסרט ע"י david freid, יש עם זה בעיה של זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
לדעתי לא נראה לי שבלופים מתגלגלים יש זכויות יוצרים... אבל אם בכל זאת הנה כמה (איכות מדהימה מתוך המאגר האישי שלי) שאין בהם שום בעיה של זכויות יוצרים

קבצים מצורפים

• כותל 2.avi
    24.2 MB · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!! אין מילים!! אני ממש אשמח!!
אני צריכה גם קליפ של בית המקדש ושל ערבים מתפרעים, אם יש למישהו.

• הוסף לסימניות
הנה עוד כמה קבצים של ירושלים... יש לי גם קבצים של בית המקדש וכו'... רק שהכונן לא נמצא לידי וזה מה שיש לי כרגע... אשלח בהמשך בעז"ה

קבצים מצורפים

• כותל 3.avi
    34.9 MB · צפיות: 55
  • כותל דגל ישראל.avi
    32.5 MB · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
אני מקווה שלא באיחור, הייתי חייב לפרמט את הקבצים כדי שיתאימו (פשוט אלו קבצים שמשמשים בדרך כלל תוכניות בערוצים השונים והנפח שלהם גדול פי 19)...
עוד שני קבצים בנושא "ירושלים" באיכות מיוחדת ...

קבצים מצורפים

• הר הזיתים.mp4
    43.2 MB · צפיות: 59
  • מראה ירושלים.mp4
    62.3 MB · צפיות: 52

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה