כללי זכויות על תמונה שלקוח שלח לי

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה של הרבי מחב"ד,
הלקוחה שלחה לי תמונה ממש מפוקסלת וקטנה
היא ביקשה שאשתמש ואין שום בעיה מבחינתה (זה גרפיקה לחב"ד עצמם, לא מבינה בזכויות שלהם על תמונות, זה קשור אליהם?)

תכל'ס יש לי את אותו תמונה בדיוק רק באיכות נורמלית יותר
אני יכולה להשתמש בה מבחינת זכויות?
(הרי בחוזה רשום שהתמונות שהלקוח שולח באחריותו בלבד וכל הבלה בלה הזה..)

מה הדין במקרה כזה?
או שהצלם שלהם (חבד) התמונות הן בכלל שלו ואז זה כבר גזל ולא קשור לחבד בכלל

• הוסף לסימניות
אין תמונות של "חב"ד"
התמונות שייכות למספר צלמים שונים שצילמו את הרבי
יש צלמים שמאוד מקפידים על הזכויות שלהם, ויש כאלה שמאפשרים שימוש
תעלי את התמונה ואולי מישהו ידע לומר לך אם זה בסדר להשתמש
או שנצליח למצוא משהו דומה

• הוסף לסימניות
ב״ה

העלו פעם בפורום תמונות של הרבי וליד כל תמונה רשום אם היא עם זכויות או לא.. כדאי לך לערוך חיפוש בפורום אולי התמונה נמצאת שם ואז כבר יהיה לך יותר מידע לגבי זכויות וכו׳...

• הוסף לסימניות
זה התמונה שאני צריכה לברר עליה
אם אני לא טועה היא מכאן עכשיו כשאני נזכרת
אבל לא הצלחתי למצוא מאיפה אני מגיעה לצלם שלה.

ותכלס השאלה שלי - אם הלקוחה שלחה לי תמונה - מבחינה חוקית יש לי בעיה??

קבצים מצורפים

• מוגדל.jpg
    KB 489.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ב״ה

אני חושבת שכן, אני אישית הורדתי אותה מהפורום תחפשי שם אני כמעט בטוחה שרשום שם במדוייק שם הצלם ואם אני לא טועה רק צריך לתת לו קרדיט בעיצוב, בכל אופן לא בטוחה, האחריות לא עלי- כדאי שתבדקי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצאתי על המון תמונות ולא משהו מסוים על התמונה הזאת

יש מי שיודע מה שם הצלם?
ראיתי רק שאכן יש עליה זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי שמו הוא שמעון רומאני
וממה שזכור לי למטרות הפצת יהדות וכו' הוא מתיר להשתמש עם ציון קרדיט לשמו.

• הוסף לסימניות
ראיתי את האשכול הזה
אבל כתבו שם

התמונה לא של רומני.
מתאים למישאל...

אגב, רומני אדם מאוד נינוח והוא מאשר לפעמים שימוש בתמונות שלו תוך כדי איזכור שמו וקרדיט

אז הבנתי שלא :eek::eek::confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
אז באיזה תמונות אפשר להשתמש?

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי :confused::confused:

• הוסף לסימניות
ב״ה

עדיף לקנות זכויות מהצלמים עצמם.

• הוסף לסימניות
היא בהחלט של רומני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה