זכויות של ציירים-מאיירים.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
מזמן רציתי לעלות את הנושא לדיון.
בקצרה:
כל מבקר ומשתמש של הפורום יכול להוריד תמונות שהעלתם כאן או לתיק עבודות שלכם.
לא נראה לי שסימון קופירייט עוצר משהו מלהוריד ציור/איור שלכם למחשב שלו.

האם זה מפריע למשהו עוד חוץ ממני?
נראה לי שאפשר לארגן איזו הגנת קונטנט מרוכזת.
לדעתי הנושא יהיה אקטואלי גם לצלמים ולגרפיקאים.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
זאת אחת הסיבות (חוץ מעצלות..) שעוד אין לי תיק עבודות באתר...
ממש לא עושה חשק

• הוסף לסימניות
באמת כדאי לדבר על זה.
קבלתי בדיוק השבוע תיעודים של ציורי,
מככבים במקומות שונים...
הורידו והדפיסו.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה דרך חוץ מלהעלות ברזולוציה מאוד נמוכה, אדרבה -אולי יש שיטות חדשות שלא יהיה ניתן להוריד? נשמח לשמוע.
היום כל ילד יודע לעשות פרינט-סקרין, או בעוד דרכים אחרות להוריד תמונה... נראלי שזה ריזיקה שצריך לקחת אם רוצים לשתף עבודות, אבל לפחות להעלות ברזולוציה נמוכה ולציין בפרוש שכל הזכויות שמורות.

• הוסף לסימניות
מעולה! איך עושים את זה?....
איך עשו באינסטגרם? איך עשו בGOOGLE PLUS?
אי אפשר להוריד משם תמונות. כמובן- מצילום מסך אף אחד לא מוגן- אבל זה לא אותה איכות. SHUTTERSTOCK.
יש המון אתרים שמגנים על הקונטנט. למה לא לעשות את זה בפרוג?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה דרך חוץ מלהעלות ברזולוציה מאוד נמוכה, אדרבה -אולי יש שיטות חדשות שלא יהיה ניתן להוריד? נשמח לשמוע.
היום כל ילד יודע לעשות פרינט-סקרין, או בעוד דרכים אחרות להוריד תמונה... נראלי שזה ריזיקה שצריך לקחת אם רוצים לשתף עבודות, אבל לפחות להעלות ברזולוציה נמוכה ולציין בפרוש שכל הזכויות שמורות.

ברזולוציה נמוכה אי אפשר לראות פרטים. וזה מה שהעיקר בציור, האם לא?

• הוסף לסימניות
אי אפשר להוריד משם תמונות. כמובן- מצילום מסך אף אחד לא מוגן- אבל זה לא אותה איכות. SHUTTERSTOCK.

אוקי מעולה, הרבה ישמחו אם יעשו את זה גם בפרוג.
אני באמת ארגיש בטוחה יותר לשתף ככה.
למרות מה שאלינור אמרה גם נכון אבל עדיף מכלום...

• הוסף לסימניות
באמת כדאי לדבר על זה.
קבלתי בדיוק השבוע תיעודים של ציורי,
מככבים במקומות שונים...
הורידו והדפיסו.

חלק מלקוחות שלי באים אלי מצויידים בציורים שפרסמתי רק בפרוג.
וד"א זו הייתה אחת הסיבות לסגור חשבון פייסבוק שלי (סגרתי אותו לפני כשלושה חודשים)

• הוסף לסימניות
בשביל להזיז את העסק- חייבים יותר קולות של המשתמשים.
אנא תגיבו.

• הוסף לסימניות
ברזולוציה נמוכה אי אפשר לראות פרטים. וזה מה שהעיקר בציור, האם לא?
אמת, אבל לדעתי זה א'-ב' של להגן על היצירות שלך, אחרת באמת זה פרוץ לכל אחד להוריד,
ומיצירה טובה באמת אפשר להתרשם מרמת היוצר אפילו אם זה ברזולוציה נמוכה, ברור שלא כמו שרואים את פרטי הפרטים, אבל לראות את הרמה אפשרי בהחלט,
אבל באמת זה כמו לבנות בית חולים מתחת הגשר... צריך למצוא פתרון אולי כמו מה שאמרת שלא יהיה ניתן להוריד בכלל תמונות, ופרינט סקרין זה פחות אפקטיבי לשימוש.

@pr זה ממש מחדל!!!!! לא נחמד לשמוע. משתתפת בצערך....

• הוסף לסימניות
לא מבין כ"כ מה את מתכוונת דבורה?
גם מאינסטגרם אפשר להוריד למחשב, גם מפייסבוק,
גם מכל מקום אחר ברשת? איך את מציעה למנוע את הפשע הנלוז הנ"ל פה בפרוג?

• הוסף לסימניות
מה לגבי סימון מים ?!

• הוסף לסימניות
לא מבין כ"כ מה את מתכוונת דבורה?
גם מאינסטגרם אפשר להוריד למחשב, גם מפייסבוק,
גם מכל מקום אחר ברשת? איך את מציעה למנוע את הפשע הנלוז הנ"ל פה בפרוג?
בגלל זה סגרתי את הפייסבוק.
באינסטגרם יש הגנה- כמובן, אפשר לפרוץ. אבל בגדול- יש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהה. עכשיו הבנתי. חשבתי שגם צילום מסך זה משהו שאתם מתכננים למנוע.
אם ככה, אז הפתרון פשוט,
לדאוג להעלות את האיורים שלכם ברזלוציה של 72 DPI , שהיא רזולוציית מסך, בדיוק כמו רזולוציה של צילום מסך.

• הוסף לסימניות
אהה. עכשיו הבנתי. חשבתי שגם צילום מסך זה משהו שאתם מתכננים למנוע.
אם ככה, אז הפתרון פשוט,
לדאוג להעלות את האיורים שלכם ברזלוציה של 72 DPI , שהיא רזולוציית מסך, בדיוק כמו רזולוציה של צילום מסך.
דרך קצרה לעשות את זה אגב, אם לא רוצים לייצר קובץ של 72 DPI במיוחד,
זה לפתוח את האיור בגודל שרוצים, לצלם את המסך, ..
שדרך אגב, אפשר לעשות את זה באפליקציה של ווינדוז המאוד נוחה, הנמצאת כאן--
upload_2018-12-17_14-32-2.png

ואז להעלות לפרוג ע"י paste (ctrl v)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה