זכוכית על שולחן בפינת אוכל- ממליצים או לא?

• הוסף לסימניות
בה"י

בפינת אוכל יש לנו שולחן עץ.
כיוון שהוא נשרט מהר ואני רוצה לשמור עליו גם מדפיקות, נקיונות ושפשופים
אנחנו כרגע שמים עליו מפה שקופה עבה- פלסטיק/שעוונית איך שזה נקרא.

השולחן הוא בפינת אוכל של ארוחות יויומיות, אוכלים עליו ישירות, לא כמו שולחן סלון שבשימוש שמים מפה והזכוכית ליופי בלבד.

אני רוצה לעשות זכוכית לשולחן כיון שהמפה סופו של דבר לא יפה, ומתלכלכת בצדדים באופן שמעצבן לנקות.
אשמח לשמוע ממי שיש לה נסיון בשולחן אוכל עם פלטת זכוכית
האם ממליצה או לא,
האם נכנס אוכל/חלב של קורנפלקס שנשפך/מים וכו בין הזכוכית לשולחן?
האם יש עוד תובנות לחיוב או לשלילה...
מחכה לכל תגובה
תודות!

• הוסף לסימניות
נכנס אוכל ופירורים
צריך מידי פעם להרים את הזכוכית ולנקות משני הצדדים

• הוסף לסימניות
לי יש שולחן עם זכוכית. אבל למכתבה לא לאוכל.
באמת זה על עיגולים מסיליקון.
ונכנס אבק וכו. מנקה כל שבוע משני הצדדים.
אבל מאדד מרוצה.
יש לי מכתבה של צבע בתנור, זה שומר על זה מאד טוב משריטות וכו.
ונותן לשולחן מראה מאדד יפה

• הוסף לסימניות
כל נגיעה בשולחן משאיר כתם של טביעת אצבעות על הזכוכית ומכער מאוד את השולחן...
לא מומלץ...

• הוסף לסימניות
כל נגיעה בשולחן משאיר כתם של טביעת אצבעות על הזכוכית ומכער מאוד את השולחן...
לא מומלץ...
אותו דבר כמו שולחן רגיל (מט)
מנקים כל פעם אחרי ארוחה. בכל מקרה עושים את זה...
ואם הנגיעה לא מלוכלכת היא לא כ"כ בולטת ובהחלט לא ישימו לב אליה אם מנקים כל יום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה