זכו - שכינה ביניהם

• הוסף לסימניות
אולי תאומים, אח ואחות?

• הוסף לסימניות
חחח
אתה ממש עשית לנו אתגר
עכשיו תראה את הנעלים של הכלה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• M_S_8992.png
    KB 170.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
וד"א נראה לי שאני מכירה אותם:D הכובע מוכר לי אש...

• הוסף לסימניות
הצלם בעצמו, לא?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1440467:
חחחח..........
בטוח הונגרים....

הונגרים לא הולכים עם ספודיק....

• הוסף לסימניות
התמונה של הכובע...וואו.

• הוסף לסימניות
צריך לסדר ציפורניים דחוף ;)

• הוסף לסימניות
דייייייייייי
כמעט לא נרדמתי בלילה מרב מתח...........
:D:D:D
חשבתי שעד בוקר תגלה כבר.....................:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לי זה הוריד מהתמונה כאילו איזה מחזיק מפתחות פשוט בתמונה שהייתי מצפה לראות שהשקיעו קצת יותר , לא יודעת לא הסתדר לי ברקע

• הוסף לסימניות
האתגר השבועי.
כל אחד יעלה רעיונות מה יכולה להיות התמונה הזאת .
המנצח, -יזכה לאתגר אותנו בשאלה אחרת.

אבל נו... תפתרו את החידה הזאת כבר ... מה זה?

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון גם את האופציה הפשוטה.. לא אמרתי שזה משהו מיוחד

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא לא תכנן כזו התפתחות. ולא נעים לו עכשיו לענות:D:D:D

• הוסף לסימניות
טוב... נו... מה זה?
חתיכת בד?
לא חתן וכלה?

לא יכול להיות.....
אפשרות פשוטה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה