דרוש מידע זכיה בקול ברמה

• הוסף לסימניות
זכיתי בחולצה ועניבה בתוכנית ישראל הצעיר השבוע לקחו ממני פרטים וזהו..

מה עושים עכשיו הולכים אליהם לקחת או ששולחים לי בדואר שובר לחנות?

אשמח למידע ממי שכבר שלחו לו תודה רבה ולילה טוב

• הוסף לסימניות
כלל בחיים קח מתנות כבונוס
אל תהיה בלחץ ממתנות.....

• הוסף לסימניות
@משה שאחא
בקול חי אצלינו אותו סיפור.

@איציק דדיה מקצב
בקול פליי- (שזה אותה מחלקת שיווק של קול ברמה) מכירה מקרוב הרבה שקיבלו מיד את השוברים.
יש להם מספר טלפון נראה לי שזה זה 035777777 שמתקשרים למזכירות והם מטפלים בענייני הזכיות.

• הוסף לסימניות
@משה שאחא

@איציק דדיה מקצב
בקול פליי- (שזה אותה מחלקת שיווק של קול ברמה) מכירה מקרוב הרבה שקיבלו מיד את השוברים.
יש להם מספר טלפון נראה לי שזה זה 035777777 שמתקשרים למזכירות והם מטפלים בענייני הזכיות.
בזמנו התקשרתי בלי סוף וללא הועיל

• הוסף לסימניות
@משה שאחא

@איציק דדיה מקצב
צריך לנדנד להם
בקול חי אם לא מנדנדים לא מקבלים

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך זה בקול ברמה אני פעם זכיתי בקול חי ועד היום לאחר כמעט 10 שנים לא קיבלתי אפי' לא את המעטפה בקיצור אל תבנה על כלום
כנ"ל אצלי וכנ"ל אצל הרבה מאוד

• הוסף לסימניות
צריך לנדנד להם
בקול חי אם לא מנדנדים לא מקבלים
אין לי מושג בקול חי,
אבל בקול ברמה- מקבלים תוך שבוע/ שבועיים.
לגבי הטלפון- בד"כ עונים- כנראה המזכירה היתה בחופשה ולכן לא היה מענה ויתכן גם עיכוב בזמן קבלת השוברים... (קרה לי פעם).

@איציק דדיה מקצב תנסה ליצור איתם קשר בשבוע הבא.

• הוסף לסימניות
הצלחתם בסוף לקבל?
אנחנו זכינו בקול חי לפני פסח ולא עזר כמה שהתקשרנו....

לא מבינה איך רדיו מבזה את עצמו ככה...
מכירה משהי שזכתה ממש לאחרונה בקול חי ואמרו לה לנסוע לשם לקבל את הפרס (איזה מכשיר חשמלי..) והיא נסעה וקיבלה...

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שזכתה ממש לאחרונה בקול חי ואמרו לה לנסוע לשם לקבל את הפרס (איזה מכשיר חשמלי..) והיא נסעה וקיבלה...
רעיון לנסות לנסוע פיזית.
אבל לא יודעת אם ריאלי לנסוע אם בכלל לא אמרו לנו דבר כזה.
כל מה שאמרו זה שהם מעבירים את הפרטים שלנו לחברה וכשניסינו באיזה שלב ליצור קשר עם החברה עצמה הם אמרו לנו שאת הפרס אמורים לקבל ישירות מהאולפן ועדיין לא קיבלו מהם את רשימת הזוכים כדי להעביר להם את המוצרים.

• הוסף לסימניות
רעיון לנסות לנסוע פיזית.
אבל לא יודעת אם ריאלי לנסוע אם בכלל לא אמרו לנו דבר כזה.
כל מה שאמרו זה שהם מעבירים את הפרטים שלנו לחברה וכשניסינו באיזה שלב ליצור קשר עם החברה עצמה הם אמרו לנו שאת הפרס אמורים לקבל ישירות מהאולפן ועדיין לא קיבלו מהם את רשימת הזוכים כדי להעביר להם את המוצרים.
שכחתי לכתוב שהם אמרו לה שכדי לקבל את הפרס היא צריכה לנסוע למשרדי קול חי לקבל את זה... וכך היה..

• הוסף לסימניות
אבל זה בכלל לא נח שלקול חי אין אפשרות לפנות למחלקת הפרסים במייל לעומת קול ברמה שכן אפשר

• הוסף לסימניות
לפני כ-11 שנים זכיתי בתכשיט זהב במסגרת תוכנית "זמן אוויר" של מנחם טוקר בתחנת קול חי. מאז פניתי אליהם פעמים רבות במיילים ובשיחות טלפון, אך מעולם לא קיבלתי את הפרס, ולא קיבלתי מענה ענייני.

לא מזמן זכיתי שוב - הפעם בשובר למסעדה במסגרת פעילות של קול ברמה. לשמחתם, השובר נשלח אליי במהירות, תוך כשבועיים.

נסעתי במיוחד לירושלים לממש את הזכייה, אך התקבלנו שם בזלזול צורם מצד בעל המסעדה, שקיבל אותנו בגסות רוח. הוא צעק עלינו כאילו באנו לגנוב לו משהו, וטען שהתוקף עבר - למרות שבשובר היה כתוב תוקף עתידי וברור. הוא דיבר אלינו בצורה לא מכובדת וביזה אותנו מול כולם. קמנו ועזבנו בלי לממש את הזכייה.

פנינו לתחנה, והם הביעו צער — וזהו. לא קיבלנו פיצוי או התייחסות ממשית.

אז למי שמתלהב מ"זכייה ברדיו" קחו זאת בערבון מוגבל, לפעמים המציאות שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
לפני מלא שנים אחותי קיבלה 2 כרטיסים למיני ישראל מרדיו גלי ישראל בלי קשיים ובלי בלגנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה