זכיה משונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;643572:
חברתי מהעיריה אומרת שזה נשמע לה כמו מתיחה,
כי לא ידוע לה על שום הגרלה או משהו כזה.
האם יש לך טלפון או משהו של מי שאחראי על זה?

התקשרו מחסום. אבל תגידי לה שמדובר בהגרלה של פתקים שחילקו בגינה (גן 93) למלא בנושא בטיחות בגינה ציבורית או משהו כזה...
(פרויקט קיץ מטעם העיריה)
המשונה ביותר שלא סיפרתי לאף אחד שמילאתי רק לבעלי (לא עניין אותי) אז בגלל זה אני פוסלת את הרעיון של מתיחה
מי שמכיר אותי יודע שאני לא מרבה לצאת לגנים ציבוריים ולכן רחוק שמישהו יחשוב שבדיוק יצאתי ומילאתי את הטופס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;643583:
התקשרו מחסום.
....רק לבעלי ...

יכול להיות שהוא מארגן לך משחק שרצית לקנות לילדים....:)

• הוסף לסימניות
עידכון: ירדתי עכשיו למטה ובאמת קיבלתי בדואר מכתב מעירית בני ברק (לא נראה זיוף עד כמה שהצלחתי לראות...) ניר לוגו רגיל כמו כל המכתבים שלהם...

לפרויקט קוראים "עיניים פקוחות לרווחה" והטקס יהיה בהשתתפות ראש העיר, סגניו, מנהלי אגפים, המתנדבות ומשפחות הזוכים. וכמובן במהלך הטקס תינתן סקירה על פעילות בטרם בעיר מלווה במצגת..
עה"ח אליהו דדון יו"ר בטרם בעיר...

נשמע מצחיק ביותר... זה אמיתי. לא בעלי... :)
אולי יחצני העיר מארגנים את זה כדי להוסיף עוד כמה ידיעות בשבח עיריית בני ברק...

• הוסף לסימניות
מה אומרת על זה ידידתינו החברה של הג'ינג'ית?

• הוסף לסימניות
היא לא שמעה על זה,
אבל את הפרטים האחרונים
לא העברתי לה עדיין. לא היה לי
זמן בין הסירים למחבתות ולתנור.
יש מאיתנו, שמכינים חג
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;643695:
היא לא שמעה על זה,
אבל את הפרטים האחרונים
לא העברתי לה עדיין. לא היה לי
זמן בין הסירים למחבתות ולתנור.
יש מאיתנו, שמכינים חג
:)
בסדר, אל תטרחי ממש תודה על מה שעשית עד עכשיו יתכן ובהחלט אתקשר לעיריה למוקד בטרם בעיר רק כדי לודא...

• הוסף לסימניות
שלחתי לה שאלה
מסקרן אותי לדעת אם בעיריה יודעים על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה