זכרון ויצוא בפרימייר

• הוסף לסימניות
דחוף- מי שיודע:
1. למה פרימייר כותב לי כל רגע שאין לו מספיק זכרון וכל כמה פעולות- נסגרת התוכנה?
וזה למרות שיש לי יותר מ- 90 ג'יגה מקום פנוי בדיסק c שבו נמצאים התוכנות וכן יותר מ- 90 ג'יגה פנוי ב- d שבו נשמרת העבודה.
אם זה משנה- זכרון ה-ram במחשב- 3 ג'יגה
אז איפה אין לי זכרון?

2. למה הכי טוב לייצא? ז"א שיהיה באיכות טובה אך לא ישקול טון,
ייצאתי 16 דק' של סרט ל- dvd מפרימייר פרו 2 וזה שוקל כמעט ג'יגה, כך אמור להיות?
וכן- הקובץ הוא בסיומת VOB- מה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנטה;511606:
דחוף- מי שיודע:
1. למה פרימייר כותב לי כל רגע שאין לו מספיק זכרון וכל כמה פעולות- נסגרת התוכנה?
וזה למרות שיש לי יותר מ- 90 ג'יגה מקום פנוי בדיסק c שבו נמצאים התוכנות וכן יותר מ- 90 ג'יגה פנוי ב- d שבו נשמרת העבודה.
אם זה משנה- זכרון ה-ram במחשב- 3 ג'יגה
אז איפה אין לי זכרון?

2. למה הכי טוב לייצא? ז"א שיהיה באיכות טובה אך לא ישקול טון,
ייצאתי 16 דק' של סרט ל- dvd מפרימייר פרו 2 וזה שוקל כמעט ג'יגה, כך אמור להיות?
וכן- הקובץ הוא בסיומת VOB- מה זה?

1. אפשר לבדוק תוך כדי עבודה ב"סיים משימה" (ctrl+alt+del) תחת לשונית ביצועים האם המחשב צורך את המקסימום.
2.סיומת mov היא סיומת לסרט DVD כמו שיצאת.
והגודל הגיוני. לפי מה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;511613:
1. אפשר לבדוק תוך כדי עבודה ב"סיים משימה" (ctrl+alt+del) תחת לשונית ביצועים האם המחשב צורך את המקסימום.
איפה זה כת'? הבנתי באיזה חלון -אך באיזה שורה?

• הוסף לסימניות
זה לא כתוב רואים את הערכים אם כל הגרפים מציגים שהם משתמשים בשיא זה מראה שהמחשב מנצל את כל היכולות שלו וכנראה שהפעילות שלך צורכת יותר כוח.
אגב הרבה פעמים זה תוצאה של אוסף וירוסים שדורש מהמחשב הרבה משאבים אע"פ שבעצם כמעט לא עובדים על כלום.
אם פעם עבדת עם המחשב ולא נתקלת בדברים כאלו יתכן שזה באמת הצטברות וירוסים (או אחד קטלני במיוחד)

• הוסף לסימניות
אתה הכנסת לפרימייר קבצים שהשם שלהם בעברית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י makpi;511641:
אתה הכנסת לפרימייר קבצים שהשם שלהם בעברית?

כן, רוב הקבצים (התמונות והקליפים) שמם בעברית!
זה קשור?

ואם כבר- אולי זו הסיבה שנהיה לי פס אדום לפני רינדור מעל כל הסרט הערוך, למרות שידוע לי שכשמכניסים קבצים נכונים- הפס אמור להיות ירוק או צבע אחר...
התאוריה הזו נכונה?

• הוסף לסימניות
1. הסיבה שזה עושה לך בעיות זיכרון זה בגלל העברית, הפרימייר מצליח להכניס קבצים עם שם בעברית או עם כתובת בעברית אבל מסתבך...

אם אתה בתחילת הפרוייקט, אז תפתח פרויקט חדש, אבל אם אתה באמצע אז אתה בבעיה ותנסה לזרום עם זה. (אני הצלחתי שבוע שעבר לעבוד ככה אבל התוכנה קרסה לי בערך כל 5 דקות)

2. אין קשר לפס האדום, פס אדום מופיע כשהקובץ לא מתאים לטיים ליין, אם הקובץ מתאים לא יהיה פס בכלל, פס ירוק מופיע אחרי שרינדרת את הפס האדום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י makpi;511677:
1.
2. אין קשר לפס האדום, פס אדום מופיע כשהקובץ לא מתאים לטיים ליין, אם הקובץ מתאים לא יהיה פס בכלל, פס ירוק מופיע אחרי שרינדרת את הפס האדום.

מתי לא יופיע בכלל פס? באיזה קבצים?
משום מה בד"כ יש לי פס אדום...

ולגבי קריסת התוכנה כל כמה דקות-
איך בכל זאת הצלחת לסגור את הסרט? הוא לא מוכן לרנדר לי בכלל וכל רגע נעצר בטענה שאין די זכרון...
-דחוף! מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
צריך להגדיר את הטיים ליין לסוג הקובץ לדוגמא אם הקובץ הוא DV 16:9 אז צריך לפתוח טיים ליין DV 16:9

מה שאני עשיתי, רינדרתי עד שזה נתקע ואז סימנתי לו שיתחיל לרנדר כמה שניות אחרי המקום שהוא נתקע, ככה עד שכמעט הכל היה מרונדר ואז חזרתי על כל הקטעים הקטנים שלא מרונדרים ורינדרתי אותם, בסוף זה מצליח...
אבל זה לוקח זמן...

• הוסף לסימניות
תנסי ליצא ל-avi, אני עושה את זה כשיש לי בעיות ברינדור. לא צריך לרנדר בשביל ליצא ל-avi,
ואח"כ את הקובץ הזה תסגרי ל-dvd.
בד"כ זה עובד, עוד לא נתקלתי שעשה לי בעיות.

ואגב, בקשר לשמות הקבצים בעברית - אני עובדת ככה קבוע, וזה דוקא עובד בסדר.

• הוסף לסימניות
גם אני אף פעם לא הקפדתי על קבצים באנגלית דווקא ולא נתקלתי בתופעה כזאת.
מה שכן, כשאני מחפשת גופן בחלון הtitle אז אם (בטעות) המקלדת הייתה על מצב עברית הפרמייר נסגר מייד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;511713:
תנסי ליצא ל-avi, אני עושה את זה כשיש לי בעיות ברינדור. לא צריך לרנדר בשביל ליצא ל-avi,
ואח"כ את הקובץ הזה תסגרי ל-dvd.
בד"כ זה עובד, עוד לא נתקלתי שעשה לי בעיות.

זה לא יגרע מהאיכות אם אסגור ל avi ?

ואז,
אחרי הסגירה אני אפרמט ל- dvd ?
או אגרור את קובץ ה- avi לפרימייר ואסגור שוב ל- dvd ?

• הוסף לסימניות
בחלון הטייטל, צירך לרדת לקראת סוף הרשימה ואז להתחיל לחפש, כך זה לא נתקע... (אצלי בכל אופן...)

• הוסף לסימניות
יצוא ל-avi מיצא באיכות הכי טובה, כמובן תגדירי שיהיה על האיכות הגבוהה,
זה לא מוריד מהאיכות בד"כ, אבל עדיף לנסות ולראות. אצלי זה מצוין.

אני סוגר אח"כ בתוכנה חיצונית ל-dvd, או דרך אנקור. זה עדיף מה-dvd של הפרמייר,
שהוא לא איכותי במיוחד וגם עושה הרבה בעיות בהקרנה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים, אך השאלות ממשיכות...

בשביל מה צריך לסגור ל- dvd את קובץ ה- avi ?
זה שוקל פחות, או מה?

• הוסף לסימניות
בודאי ששוקל פחות. וגם יותר טוב בהקרנה.
קובץ avi הוא קובץ גדול, שמיועד לעריכה, לא לצפיה ממנו.
אם תתני ללקוח קבצים ב-avi זה יכול לעשות הרבה בעיות, נתקע תוך כדי הפעלה מהדיסק וכו'.
ואם זה סרט ארוך זה בכלל לא יעלה לך על דיסק אחד....

תמיד עדיף לסגור ל-dvd בסיום העריכה, ופשוט למחוק את קבצי ה-avi מהמחשב,
אחרת הוא פשוט יקרוס לך מרוב עומס....

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל לינק/ שם של תוכנה להורדה שבה אפשר לסגור avi ל- dvd ? 
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
כשהתוכנה נסגרת כל כמה דקות יכולה להיות לזה סיבה נוספת והיא שאחד מקבצי הוידיו שיובאו אינו תואם לפריימים ז"א אם עובדים על DV PAL והשתרבב NTSE התוכנה תיפול כל כמה רגעים.
אין לזה הרבה עצות רק לעמוד כל הזמן על CTRL S ולשמור מידי כמה שניות ולהשתדל לגמור את הסרט הזה כמה שיותר מהר...וגם - להזהר מאד בפעם הבאה שלא לחזור על הטעות הזו.
לגבי הרינדור לרנדר קטעים קטנים ולפעמים אפילו קטנים מאד

• הוסף לסימניות
ממירים את החומרים השונים שיהיו על PAL דרך תוכנת המרה ....
ישנם עוד סוגי חומרים שעושים בעיות כמו מצלמות דיגטליות חומרים שהם אמנם AVI אבל עם קידוד אחר ולא DV, גם DIVX לפעמים עושה בעיות ..
תבדקי שהסקוונס הוא PAL ולא NTSC כי כשעובדים על NTSC ואח"כ מיצאים לPAL התוכנה צריכה לעבוד כפול גם להמיר וגם ליצא לכן עדיף מראש להמיר את החומרים לDV AVI ואז התוכנה תעבוד חלק.
בקשר לחומרים בעברית אז זה בכלל לא משמעותי בגרסאות האלה בגרסאות הישנות של 1.5 ולפני) אז היה בעיות אבל כיום אין לזה שום משמעות זה נטו ענין של הרגל---
בתוכנות אחרות כמו אדיוס וכו' יש לזה כן משמעות.

אפשר להמיר מAVI ישירות לDVD דרך נרו היא עושה את זה דווקא לא רע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה