זכרון מספרי טלפון בפלאפון- אפשר להעביר למכשיר אחר?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה במכשיר, ואני רוצה להכניס את הסים למכשיר אחר,
האם יש אפשרות להעביר את זכרון המספרים מהפלאפון עצמו?
(הסים מפוצץ בזכרונות...)
תודה! זה די דחוף...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, המספרים שמורים בסים או במכשיר?

• הוסף לסימניות
אפשר להעביר את הזכרונות השמורים במכשיר לתוך הסים ולהיפך, ובדרך זו להעביר ממכשיר למכשיר.
אבל מהתיאור הכתוב קשה להבין במה בדיוק מדובר.

• הוסף לסימניות
אז אפשר לנסות להעביר מהמכשיר לסים ומהסים למכשיר החדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;937169:
אז אפשר לנסות להעביר מהמכשיר לסים ומהסים למכשיר החדש

הסים שלי מלא בזכרונות, לכן העמסתי גם למכשיר עצמו.
איך אני מעבירה מאחד לשני?
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר איך להעביר מזכרונות המכשיר לסים ולהפך.
סמסונג.
תודה

• הוסף לסימניות
במכשיר שלי (נוקיה) יש בתוך ה"אנשי קשר" , "העתקה" ו"העברה" אחרי שבוחרים אחד מהם, יש 2 אפשריות: מסים למכשיר ו ממכשיר לסים.
אין לי מושג בסמסונג מצטער

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה