זכרון נייד לא עולה

• הוסף לסימניות
זכרון נייד לא מקבל זיהוי ב-4 מחשבים.
אין לי אפשרות לגשת אליו בשום אופן!
במחשב אחד המחשב כותב שלא הותקן ההתקן כראוי
באחר הוא מתעלם מהתקנתו אבל משמיע צליל כשמוציאים אותו וכן נותן אפשרות של הוצאה באופן בטוח.

מה אפשר לעשות??
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
תודה.
אך לא הבנתי למה הכוונה.
אפשר הכוונה מפורטת יותר?

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על מחשב> ניהול> ניהול דיסקים.

• הוסף לסימניות
הדיסק הנייד לא מופיע שם, ואין דרך להוסיף אות כונן.
כשאני מכניסה את הדיסק נדלק האור, אבל כבה לאחר דקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1356971:
לחיצה ימנית על מחשב> ניהול> ניהול דיסקים.

כשאני מחברת את ההתקן, נדלק האור ושומעים איזושהיא פעילות פנימית (נראה לי רועש מדי)
בניהול דיסקים הוא לא מופיע. (יש כונן אחד שאני לא מזהה, כתוב משהו שמור על ידי המערכת, לאנראה לי קשור לזכרון נייד)

תודה :)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה זיכרון נייד? דיסק קשיח? מה הגודל שלו?

• הוסף לסימניות
זה דיסק קשיח חיצוני המחובר עם כבל של USB רגיל בעל נפח של 500 גיגה.
(בעקרון הכבל שהולך איתו זהמ שהו מוזר שבחיים לא ראיתי, כאילו יש צד אחד שמתחבר לזכרון אבל הצד הגדול יותר שמתחבר למחשב מתפצל לשני ראשים זהים. בעבר זה עלה לי גם עם כבל רגיל של USB, עכשיו ניסיתי עם שתי סוגי החוטים)

• הוסף לסימניות
אני פונה אליכם למייל הרשום בחתימתכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה