זכרון RAM אינו פעיל

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב שני כרטיסי זכרון RAM של 4 ג'יגה (כל אחד) זה עבד מעולה אבל אחרי שאתחלתי את הווינדוס (windows7) הוא כותב שיש לי רק 4 ג'יגה, מה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
הוא מחובר כראוי? לא התנתק?
מישהו נגע בלוח אם?

• הוסף לסימניות
קורה לפעמים שבאתחול מלא (אני מבין שעשית איתחול כללי לכל המחשב, לא סתם הפעלה מחדש) המחשב מזהה רק סלוט אחד של RAM.
תנסה להפעיל עוד הפעם, ואם לא תבדוק בBIOS אם הוא פועל, ורק אח"כ תגע בלוח אם.

• הוסף לסימניות
אכן עשיתי אתחול מלא, ואף אחד לא נגע בלוח אם.
איזה מוזר עכשיו אני רואה שבמאפיינים הוא כותב את השורה הזאת:
זיכרון מותקן: 8.00gb (י 3.46 ניתנים לשימוש).

• הוסף לסימניות
נשמע כאילו התקנת גירסת וינדוס של 32bit.

• הוסף לסימניות
אופס, נכון
מה הקשר, ומה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
בעקרון [ואני לא באמת מומחה] זו מגבלה ידועה של מערכות 32bit.
התשובה הרשמית של מייקרוסופט היא שאין מה לעשות.

כדי להנות מRAM גדול יותר צריך 64bit.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;2428020:
בעקרון [ואני לא באמת מומחה] זו מגבלה ידועה של מערכות 32bit.
התשובה הרשמית של מייקרוסופט היא שאין מה לעשות.

כדי להנות מRAM גדול יותר צריך 64bit.

זה לא מגבלה
זה כל ההבדל בין 32 ל 64

יש עוד כמה פרטים נלווים אבל זה הנושא

• הוסף לסימניות
איןמה לעשות.
צריך להתקין ווינדוס מחדש.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות המקצועיות, העיקר שאין בעיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה