• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_9010.JPG
    KB 103.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כלא מקצועי אשאל בדחילו ורחימו
התמונה לא כהה מידי?

יש פה 99% צל

• הוסף לסימניות
אם זו היתה מטרת התמונה אז זה לא כהה מדי.

יש לי גם תמונה של זה בחשיפה רגילה כשהאורות היו דולקים.
אלו תמונות שונות שמעבירות משהו אחר...

• הוסף לסימניות
בעקבות הכרותי עם תגובותיו של אברומי הוא התכוון 99% צל שבעצם הניק שלך הוא צל99.....
:) :)
לא כך אברומי?

• הוסף לסימניות
אני מניח שהוא שיחק עם המילים על סמך בקורתו על התמונה, לא משהו באויר.

• הוסף לסימניות
עצוב.

היכן צולם? השנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זמזומית;563246:
בעקבות הכרותי עם תגובותיו של אברומי הוא התכוון 99% צל שבעצם הניק שלך הוא צל99.....
:) :)
לא כך אברומי?
אני הייתי נעלב אם היו מסבירים לי את זה:)

• הוסף לסימניות
יפה, מעביר את האוירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;563321:
עצוב.

היכן צולם? השנה?

צולם אתמול בטקס יום הזכרון במבוא דותן.
הישוב שכל חייל אחד ו4 אזרחים. ועוד כמה בני משפחה מדרגה ראשונה של בני הישוב.

• הוסף לסימניות
תמונה טובה.
באמת עצוב.
מה זה הספרים שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;563576:
תמונה טובה.
באמת עצוב.
מה זה הספרים שם?

אוסף ספרי זכרון- חלקם קשורים ישירות לנזכרים כאן, חלקם כלליים יותר.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה