זלילת בטריות

• הוסף לסימניות
מה עושים למצלמה פשוטה של קנון עם בטריות אצבע שמיד כשמכניסים בה בטריות חדשות איכותיות היא מסמנת שהבטריות נגמרו והמצלמה נסגרת???

• הוסף לסימניות
בעיה ידועה....
לפעמים החלפת הסוללה הקטנה של התאריך עוזר קצת...
אין הרבה מה לעשות

• הוסף לסימניות
את משתמשת בסוללות של GB?
גיסתי שמעה מפי בעלת חנות של מצלמות ועוד שהבטריות של GB גרועות ביותר וכדאי להשתמש בפירמה אחרת.

• הוסף לסימניות
מניסיון עדיף energizer..
בטריות מעולות ולדעתי הרבה יותר חזקות מGP

• הוסף לסימניות
זו בעיה ידועה של קנון ולפי ניסיוני לא משנה הדגם של הבטריות, החלפת הבטריה הקטנה עוזרת לתקופה מאוד קצרה.
אנחנו בדרך לקנות מצלמה חדשה עם סוללת ליתיום בגלל הבעיה הזו :(

• הוסף לסימניות
יש לי את אותה הבעיה...
ניסינו להחליף 3 חברות של בטריות ולא הועיל....

כנראה שמדובר באמת במצלמה בעיתית

• הוסף לסימניות
אכן זאת ה'בעיה של קנון ואל תתפתו לתקן
אני תיקנתי ב150 ש"ח ומצלמה ששויה היום 700 ש"ח והבעיה חזרה אחרי 1/2 שנה שוב למרות שהקפדתי על סוללות נטענות ולא רגילות (כך אמרו לי בחנות)
לדעתי חייבים לידע את הציבור
כל פעם שאני רואה פרסומים ברחוב על קנון עם בטריות אפילו ב200 ש"ח נחמץ לי הלב
הקניה והנסיונות של הבטריות כבר עולות יותר
ובכל מקרה אחרי תקופה קצרה המצלמה ז"ל ורק מהסיבה הנ"ל

• הוסף לסימניות
דווקא הנטענות מחזיקות פחות מהרגילות כעבור זמן.
מה שכן אפשר לעשות זה להשתמש בסוללות ליתיום, יש של אנרג'ייזר, הן מעולות ומחזיקות הרבה יותר זמן.

• הוסף לסימניות
גם לי היתה אותה בעיה עם קנון
בעלי טען שזה קשור למגעים וסידר משהו שם
דוקא הועיל...

• הוסף לסימניות
לי יש מצלמה של ג'נרל אלקטריק ולה אותה בעיה בדיוק. זה לא רק קנון...

• הוסף לסימניות
לאחר שהתוודעתי לכך שלמצלמות קנון יש בעיה, אני לא משאירה את הבטריות לישון במצלמה. חד וחלק.

ואיכשהו, הן גם מחזיקות מעמד ;)

• הוסף לסימניות
רק בטריות של אנלופ מחזיקות מעמד

• הוסף לסימניות
אנלופ זה חברה של סוני.
GP זו חברה שממותגת רק בארץ... כוח היחצנות.

• הוסף לסימניות
כבר למעלה משנתיים שהמצלמה של קנון שוכבת במגירה בגלל התקלה הזו ואני עדיין לא מבינה
1. איך זה שחברה כ"כ גדולה כמו קנון לא לוקחת אחריות על התקלה ומפצה את הרוכשים.
2. למה לא מתארגנים לתביעה ייצוגית נגד החברה? על מוצרי מכולת תבעו במיליונים ועל מוצר יקר זה, לא?

• הוסף לסימניות
ראיתי שכתבתם כאן על בטריות ליתיום של אנרג'יזר
האם יש אותם גם בAA (בחנות לא ידעו מכזה דבר)

• הוסף לסימניות
גם אצלי וגם אצל אחותי סוללות אנלופ השחורות החזירו למצלמה את חייה כבראשונה

שכבר שכחתי שפעם היתה לה בעיה עם הסוללה

• הוסף לסימניות
בקשר לזלילת בטריות

נדיר. אבל אולי מדובר במצלמה זוללת בטריות. במצלמה הביתית שלי [SX120 IS], קנון המליצה על בטריות [נטענות] מעל 2500MA ואכן זה מחזיק. GP צריך להחליף בערך פעם בשנה. כבר אמרו פה שיתכן שצריך לנקות את המגעים אפשר לעשות זאת עם אצבע או מברג פס דק-בזהירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה