כללי זמירון

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
זה הולך לצאת לדפוס בע"ה בתור חוברת כמו של קריאת שמע על המיטה ברכות השחר וכ"ו
צפה בקובץ המצורף 202520

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 377.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאד!
לי רק מפריע בעין- שבעמוד הימני הקו הפרדה לא באמצע...

• הוסף לסימניות
אני בכוונה עשיתי ככה שיהיה באמצע בין שני הטורים
הבעיה ששני הטורים שונים
כיוון שיש שירים שאני חייב לשים שורות יותר ארוכות
משאר שירים שהם קצרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1326380:
עיצוב יפה מאד!
לי רק מפריע בעין- שבעמוד הימני הקו הפרדה לא באמצע...

מה את מציעה להוריד את הקווים ולהשאיר אותם ככה?
אם אני משאיר את הקווים - אני מוכרח לעשות שיהיה כך

• הוסף לסימניות
יפה העיצוב
לשם מה צריך מפתחות ל8 עמ'?

וכן להוריד את ההשתקפות בכריכה

• הוסף לסימניות
מיוחד!!

1. במקום מפתחות - תוכן הענינים.
2. מיספור בצד הפנימי - ולא תמיד בצד שמאל
3. שוליים בגודל אחיד מכל ארבעת הכיוונים [למעלה ולמטה יש יותר שוליים, יחסית לימין ושמאל]

בצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה