זמן יצוא בפרימייר - נשמע הגיוני?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני חודש מחשב חדש, מיוחד לעריכה.
אבל כשאני מנסה לייצא סרט של רבע שעה בלי אפקטים מיוחדים, רק תיקוני צבע,
הוא מגיע לי לשעה וחצי ייצוא, ניסיתי בעוד פרויקטים והכל מביא את אותה תוצאה, הוא מחשב זמן, ובמקום ללכת ולרדת , הזמן רק עולה ועולה.
הטכנאי בדק לי את הכרטיס מסך והמעבד והכל תקין, מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי.ס;n4945789:
הטכנאי בדק לי את הכרטיס מסך והמעבד והכל תקין, מה יכולה להיות הבעיה?
בדק את הדיסק קשיח גם ?
מה דו"ח הSMART אומר על הדיסק ?

• הוסף לסימניות
תבקשי מהטכנאי שיאפס את קבצים ה PREF של התוכנה (וגם של ה MEDIA ENCODER )
הוא כבר ידע מה הכוונה , זה בדכ עוזר.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים
ניסיתי את כל הנ"ל ועדיין כשהוא מייצא 14 דק סרט הוא כותב לי 50 דק' כרגע ורק מעלה ומעלה את הזמן...
מה עוד אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אם יכלת לכתוב בהתחלה פרטים כמו מערכת הפעלה , סוג כרטיס מסך, גרסת תוכנה
ולא מסתפק בצמד המילים מחשב חדש אז יכלנו לקבל כיוון

בכל מקרה תלמד להבא...
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה