זמן סביר לקבלת תמונות

• הוסף לסימניות
נראה לכם הגיוני שצילמתי את הילד שלי לפני 3 וחצי שבועות ועדין התמונות לא מוכנות?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בסביר,אבל תיכנסי לראש של הלקוחה שלך...

• הוסף לסימניות
זה סביר ומעלה.
פעם הבאה לסכם מראש.

• הוסף לסימניות
רק לשם ההבהרה- לא מדובר באלבום דיגיטלי,אלא אלבום הדבקה, אבל את צודקת לגבי סיכום מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת מ;1899650:
רק לשם ההבהרה- לא מדובר באלבום דיגיטלי,אלא אלבום הדבקה, אבל את צודקת לגבי סיכום מראש.

זה לא באמת משנה..

אני לא יודעת מה הסיבה לשאלה,אבל אם את צריכה תמונה להדפסה מסויימת נסי לבקש ממנה לשחרר לך בנתיים 2-3 תמונות.
אם סתם מתחשק לך כבר לקבל את האלבום אז ליבי איתך :)

• הוסף לסימניות
אני ס ק ר נ י ת לראות את התמונות, בסה"כ הצלמת אמנם עבדה קשה..אבל אני עבדתי לא פחות...
(הבן שלי קם עם חום!! ולא יכולתי לבטל !!!)

• הוסף לסימניות
מאד מאד הגיוני!
תחשבי שהיה באמצע שבוע של חנוכה (לי בכל אופן היה בלתי אפשרי לערוך בחנוכה)

אני נתקלת בהרבה לקוחות שמופתעים- הבאתי לך את התמונות שבחרתי לפני שבועיים
נכון, אבל היה לי אלבום-2-3-4 קודמים לסיים. ובדיוק לא הרגשתי טוב/הייתי טרודה/עסוקה בענינים שאני לא חייבת לפרט

הייתה לי לקוחה שאיימה עלי אם האלבום לא יהיה מוכן עד.... ואחכ פגשה אותי בערב במכירה ואמרה לי- אני בהלם שאת לא עובדת על התמונות שלי עכשיו(!!!)
לא כאילו לצלמת אין חיים, היא רק תערוך תמונות מהבוקר עד עמוק לתוך הלילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת מ;1899713:
אני ס ק ר נ י ת לראות את התמונות, בסה"כ הצלמת אמנם עבדה קשה..אבל אני עבדתי לא פחות...
(הבן שלי קם עם חום!! ולא יכולתי לבטל !!!)

אוי זה באמת מבאס.
לכן אני מאד משתדלת לשלוח טעימה עוד באותו היום,מקסימום יום למחרת...
אבל אולי גם הבן של הצלמת קם למחרת עם חום??

בכ"ז,כדי לנחם אותך - יש אצלי אלבומים מפסח שמחכים :) את במצב טוב בנתיים.... ;)

• הוסף לסימניות
לא צריך להקצין,ברור שיש תמיד אילוצים כאלו או אחרים,אני בכל אופן לא התקשרתי אליה רק אחרי שבועיים וחצי,וגם אז רק שאלתי מה קורה,בנחת. דווקא היא זאת שענתה לי "מה קרה,את בלחץ?"..ולא ,אני לא בלחץ,אני פשוט כפי שכתבתי-ס ק ר נ י ת לראות את הפרויקט המשותף שלנו.(כן! משותף! ) --צילומי חוץ עם ילד שלא מרגיש טוב..וקחו בחשבון שאין לי עוד הרבה זמן עד החלאקה,כך שאם זה יצא ממש לא טוב אני עדין יכולה לצלם..או טו טו זה יהיה צילומי פאות!

• הוסף לסימניות
לא מבינה- לא ראית את התמונות בכלל? איך בחרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת מ;1899743:
לא צריך להקצין,ברור שיש תמיד אילוצים כאלו או אחרים,אני בכל אופן לא התקשרתי אליה רק אחרי שבועיים וחצי,וגם אז רק שאלתי מה קורה,בנחת. דווקא היא זאת שענתה לי "מה קרה,את בלחץ?"..ולא ,אני לא בלחץ,אני פשוט כפי שכתבתי-ס ק ר נ י ת לראות את הפרויקט המשותף שלנו.(כן! משותף! ) --צילומי חוץ עם ילד שלא מרגיש טוב..וקחו בחשבון שאין לי עוד הרבה זמן עד החלאקה,כך שאם זה יצא ממש לא טוב אני עדין יכולה לצלם..או טו טו זה יהיה צילומי פאות!

למה את לא מבקשת ממנה ישירות לשלוח לך לראות בנתיים?

• הוסף לסימניות
היא בחרה את התמונות.... אני לא מספיק עמדתי על זה.
אבל לא זה הענין,פשוט הזמן היה נראה לי ארוווווווווך מדי.
נעשה הפקת לקחים לפעם הבאה (אם תהיה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת מ;1899607:
נראה לכם הגיוני שצילמתי את הילד שלי לפני 3 וחצי שבועות ועדין התמונות לא מוכנות?

בגדול זה הגיוני למדי

• הוסף לסימניות
זה זמן הגיוני לגמרי, בדר"כ שמקבלים לפני, זה בונוס.

• הוסף לסימניות
אני שולחת מוקטנות לבחור+כמה דוגמאות מעובדות באותו יום או למחרת, בערך.

אבל על מנת לקבל אלבום מושלם 3 וחצי שב' זה הגיוני.

• הוסף לסימניות
לא ראית בכלל בכלל את התמונות? גם לא לפני עריכה?
לדעתי זה מוגזם.
אני לא הייתי נרדמת בלילה מרב מתח.

רב הצלמות שולחות תמונות לבחירה כך שמאז זמן בחירת התמונות עד
הכנת האלבום לכל אחת לוקח זמן מסוים בגדול משהו כמו חודש פחות או יותר.
אבל זה עד לתוצר המוגמר.

אני בדרך כלל שולחת עוד ביום הצילום תמונה או שתיים להתרשמות ראשונית
שהלקוחה תראה שיש שכר לעמלה..
וכן את התמונות לבחירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה