זמן סגירה של פרוייקט באפטר

• הוסף לסימניות
זה הגיוני שייצוא קטע של 50 שניות באפטר, לוקח כ-3 שעות?
זה קשור למחשב, או לפורמט שאני מייצא? או למשהו אחר?

אני די חדש בתחום.. ואשמח לשמוע ולהשכיל..

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
זה קשור להכל, איכות, מחשב, וערוצים+אפקטים.

• הוסף לסימניות
לאיזה פורמט מומלץ לשמור?

אני בעצם מייצא את זה כקליפ נפרד, ומשתמש בו כפתיחה לסרט ארוך, וסוגר את כל הסרט ל-DVD. (באיכות Mpeg2).
שאר הסרט- דגימה מקלטות מיני DV, פיקסלים- 720X576.

• הוסף לסימניות
אתמול סגרתי פרוייקט באפטר של 3 דק', ולקח לי לסגור אותו - לא תאמינו: 22 שעות:confused:!!!

הצילו!!!!!!!!!!

זה אמנם פרוייקט כבד מאוד, עם הרבה ערוצי אפקטים, ואני הולך להשתמש בו כפעמיים בשבוע, וזה מטורף להמתין כזה הרבה זמן...

יש פתרון קסם עבור זה? כדוגמת כרטיס עריכה כל שהוא, או עצה לסגירה בפורמט שונה שיקח פחות זמן באיכות טובה?
כי אני לא צריך אותו באיכות מקסימלית, כי ממילא אני מייבא את זה לפרימייר וסוגר אותו בסופו של דבר ל- dvd - mpeg2.

תודה מקרב לב!

• הוסף לסימניות
חוץ מזה בדברים רגילים האפטר מייצא כרגיל?

• הוסף לסימניות
בתבניות אחרות פחות כבדות, באורך זהה - לוקח לו כעשרים דקות, לא יותר.

• הוסף לסימניות
אם אתה מביא ישירות לפרמייר, למה לייצא?
אפשר להשתמש בפקודות "דינמיק לינק".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;784345:
אם אתה מביא ישירות לפרמייר, למה לייצא?
אפשר להשתמש בפקודות "דינמיק לינק".

ואז זה ייקח 22 ימים.

כנראה שיש איזשהו אפקט ממש כבד בפרוייקט הזה.

תעלה תמונה מהפרויקט.
כמוכן מהו המפרט הטכני של המחשב שלך?

• הוסף לסימניות
אולי אתה מייצא קומפוזיציה מאוד גדולה?

אולי יש לך בקומפוזיציה, שכבות פוטושופ ענקיות שמוקטנות
על ידי הSCALE באפטר?

ואם על השכבות הכבדות הנ"ל
שמת עוד אפקטים כבדים
הסגירה היא קטסטרופה

חייבים להקטין את המשקל של הקבצים המיובאים

אם אכן זו הבעיה
תראה, שלאחר הכווץ הסגירה תרוץ

• הוסף לסימניות
כדי שנוכל לעזור נא לפרט את מפרט המחשב המדוייק כולל מהירות הארדיסקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה