כללי זמן עבודה

• הוסף לסימניות
קצת ארוך....

במסגרת העבודה שלי בבית דפוס אני שומעת (ברמזים)
המון תלונות שאני לא עובדת מספיק מהר .

אני עובדת מ9 עד 3 ואמורה להכין את כל הגרפיקות , פשוטות ביותר ועד מורכבות.(כמו ספר מחזור שלם...) לשרת לקוחות שבאים, טלפונים, להדפיס, לטפל בהזמנות (הרבה פעמים מחירים) וכו'.

בא נגיד שאני צריכה להכין גרפיקה להזמנה , כמובן שנראית טוב (אחרת מה הם יגידו???)
דבר כזה בערך לוקח לי חצי שעה.(במקרה שזה הזמנה מהתחלה ולא מתבסס על גרפיקה קיימת) שזה כולל לענות לטלפונים וכו' והדבר שהכי מפריע זה הלחץ הזה שעומדים לך על הראש.
זה נקרא הרבה?????!!! כאילו... רק להוציא כל שורה מושלמת (מבחינתי) מבחינה טיפוגרפית, ולבחור צבע, ופונט , וכו.... זה גם לוקח זמן!!

היום למשל עשיתי מעין שחזור לוגו , ועוד לא עבר 8 דק' באה הבוסית "מה, שעתיים על הלוגו הזה?????? (לא חשוב שכבר סיימתי אותו , ונשאר להוסיף טקסט..) זה נראה לכם נורמלי או שרק אני כזאת "זוחלת" ?

כמה זמן לוקח לכם עבודות שאתם מכינים?
הכי כיף להיות עצמאי תאמינו לי!

• הוסף לסימניות
הלוואי עלי לגמור הזמנה מתחילה ועד סוף בחצי שעה...
כל הכבוד! תחזיקי מעמד...

• הוסף לסימניות
תודה :):eek:
לכי תסבירי את זה לבוסים שלי.
יש להם גרפיקאית חיצונית "קוסמת" כלשונם. במקרה שהם צריכים משהו היא שולחת להם גרפיקה תוך יום.(מינימום)
מישהו יודע כמה שעות היא ישבה על זה בלילה?
שאף אחד לא הפריע לה? בלי לקוחות ובלי חפירות מהבוסים, ובלי טלפונים.

היום ממש התעצבנתי.
אמרתי לבוסית שלי שתכין היא את הקובץ וסגרתי אותו!

• הוסף לסימניות
אם את לא העובדת היחידה שם, כנראה שהערות אליך הם בהשואה לשנייה, אז פשוט תבדקי מה רמת העיצוב שלה, יכול להיות שהיא נחותה, וזה מספק את הבוסית, א"כ תעשי פשוט כמוה עבודה מהירה ברמה טובה אך לא ברמה המקצועית שאת עושה, אל תשקיעי מחשבה יותר מדי.
אין כמו עבודה מסודרת עם תלוש, שלא תלויה בזרימת עבודה מלקוחות.

• הוסף לסימניות
אני העובדת היחידה.
הגרפיקאית הנוספת היא עצמאית ורק כשהם צריכים משהו ממש לפעמים (יכול להיות פעם בחודש ויותר)
הם שולחים לה.
היא אמורה להיכנס לעבודה בזמן הקרוב, אני מאד מחכה לראות כמה זמן היא תחזיק איתם מעמד עד שהיא תתתת....

• הוסף לסימניות
ועוד משהו,
נכון, זה חיסרון(?) אצלי. קשה לי להוציא גרפיקה לא מושלמת (גם ברמה שהם מבקשים, מהירה ולא גבוהה מדי...)
ולכן זה לפעמים לוקח זמן.

• הוסף לסימניות
רחמי עליך.
עד כמה אני מבינה אותך את לא מתארת לעצמך
זה כ"כ קשה
כ"כ כ"כ

הדבר שאני יכולה לנחם אותך
שהרי לא כל היום לחץ יש גם הרבה רגעי שקט
קחי אויר
אל תלחצי
אפפחד לא משלם לך יותר כי הספקת יותר
תעבדי הכי מהר שאת עובדת.
את בנאדם ולא מלאך.
מתי יקלטו כל הבוסים הנחמדים האלו
שא"א להיות
גם מזכירה, גם לחייך לקהל, לקבל את הלקוחות, להרים טלפונים, לשלוח מייל, לקבל פקס, לצלם לילד, להדפיס לאישה, לעשות למנציה לבחור, וספירלה למורה, והכל במאור פנים, בחיוך, כאילו את מלאךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.

קחי את החיים קל את לא מלאך. תאמיני לי. תעשי את הכל הכי טוב שאת יכולה אל תקחי קשה שום מילה של התרגזות של הבוסית זה לא שווה אתזה. היא לא מתכוונת לעצבן אותך היא פשוט בלחץ, בדיוק כמוך. ורוצה שהלקוחות יקבלו את ההכי טוב. והיא תנסה לעזור כמה שהיא יכולה. אבל היא לא יודעת כמוך הרי, אל תקחי קשה את הערות זה מלחץ. זה הכל
תדברי איתה פתוח תגידי לה שזה קצת קשה לך עם הרמזים האלו.
ושאת חושבת שאת עושה מבחינתך את המקסימום
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אז אתם מכירים את האנשים ה"מקובעים" שלא זזים מהעמדה שלהם?
זה הבוסים שלי.
נראה לי ששנה שלמה שאני עובדת שם אמורה לשנות משהו בהבנה שלהם לגבי הספק.
ניסיתי ללכת בדרך שאת אומרת אבל אם חססססססס וחלילללללה נשאר הדפסה שלא הספקתי כי היה הרבה דברים לסגור , הבוס התעצבן יום למחרת למה לא עשיתי כלום אתמול????? (כלום!!!! שמעתם?)

והעיקר... שיום אחד לא באתי , הייתי חולה... היא (הבוסים זה בעל ואישה =] )התחננה אלי שאני לא יבריז עוד יום.
לא נורא....בסוף הם יקלטו.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שיום אחד תגידי להם
אני הולכת תסתדרו
והם יתחננו שתחזרי?
תשכחי מזה....
הם ימצאו משהי אחרת
ואם היא לא תהיה טובה
הם יעיפו אותה
ויביאו אחרת
ורק אחרי כמה כאלו
הם יקלטו
שהם עשו טעותתתתתתתת הוי..

עכשיו קלטת תתמונה?

• הוסף לסימניות
בטווח הקצר, תעשי כך:
תנהלי קובץ ובו תאריך היום ופירוט המשימות שהספקת אותו יום. כך מדי יום ביומו.
בסוף כל יום, תגישי או תשלחי במייל לבוסים שלך את הקובץ הנ"ל.
הצדק צריך גם להיראות.

בטווח הארוך:
שבי עם עצמך ותשקלי האם זה מקום העבודה המתאים לך, ואם לא, מה את יכולה לעשות כדי לקדם את עצמך לכיוון של מציאת מקום עבודה שיעריך יותר את כישורייך ואת השקעתך. בסה"כ רזומה של שנה במקום עבודה זה לא רע, וזה בהחלט יכול להוות מקפצה לקראת מקום עבודה אחר וטוב יותר.

• הוסף לסימניות
לא.. אני לא בטוחה בכלל! הם ממש לא יתחננו שאני יחזור.
ואני גם לא אחת כזאת שיעזוב, משתדלת תמיד לשרוד.
היו להם שם אולי 20 גרפיקאים לפני.
אני החזקתי שנה בנתיים. כולם הרבה פחות. ועוד אחד היה שנתיים אבל הם העיפו אותו כי הוא גנב להם...

ת'אמת, את יודעת מה מעצבן?
אני עובדת שם שנה. 9 חודש' קיבלתי מינימום. אחרי זה הוא העלה (!!!) לי מ22.04 ל 23 (!)

ועכשיו, את הגרפיקאית הההיא שלהם הם מכניסים בלי לדבר בכלל ב25 לשעה.
מבחינתי..פרנסה משמיים אז לא המשכורת היא שמפריע לי.
אני מאמינה שאת מבינה מה...

• הוסף לסימניות
נעמה, תודה =]
זה רעיון מעולה שפעם כמעט ועשיתי... אבל,
כשראיתי שאי אפשר לפרט גם את כל האנשים שמשגעים אותך בטלפון כמה זה עולה, ובאיזה גודל, ואיזה נייר, ו...ו...
וכמה זמן לקח לך לעמד ולהדפיס הזמנות דו"צ ולכוון שזה יהיה בול..ואם את לא רושמת את זה אז
"היי , איפה עוד שעתיים?"
רק במציאות זה לוקח זמן , לא על גבי הנייר/המייל/וכו'.

תודה בכל אופן לכולם על כל התגובות , זה מחזק! =]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;768519:
לא.. אני לא בטוחה בכלל! הם ממש לא יתחננו שאני יחזור.
ואני גם לא אחת כזאת שיעזוב, משתדלת תמיד לשרוד.
היו להם שם אולי 20 גרפיקאים לפני.
אני החזקתי שנה בנתיים. כולם הרבה פחות. ועוד אחד היה שנתיים אבל הם העיפו אותו כי הוא גנב להם...

ת'אמת, את יודעת מה מעצבן?
אני עובדת שם שנה. 9 חודש' קיבלתי מינימום. אחרי זה הוא העלה (!!!) לי מ22.04 ל 23 (!)

ועכשיו, את הגרפיקאית הההיא שלהם הם מכניסים בלי לדבר בכלל ב25 לשעה.
מבחינתי..פרנסה משמיים אז לא המשכורת היא שמפריע לי.
אני מאמינה שאת מבינה מה...

אני פשוט בהלם 22.04 לשעה לגרפיקאית :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

נראה לי שאני הייתי בוחרת להתנדב....

• הוסף לסימניות
למה?
זה משכורת מעולה ;)
הוא טוען שרק כשאני ינהל את העסק אני יקבל 30 ש"ח:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;768527:
למה?
זה משכורת מעולה ;)
הוא טוען שרק כשאני ינהל את העסק אני יקבל 30 ש"ח:D:D:D

גם 30 זה לא כזה ביג דיל.....:eek:

• הוסף לסימניות
זה לא יאמן החוצפה של הבוסים. נדמה לי שככל שמשלמים פחות, הם מצפים לניצול יתר של הזמן..
קחו בחשבון שהוא משלם לכל דקה בערך 37 אג'. אז באמת צריך לדאוג שכל אחת תנוצל עד תום!

• הוסף לסימניות
אסור להיות פריאיר

• הוסף לסימניות
תתחילי לשלוח קורות חיים לבתי דפוס..

אחד הדברים הכי חשובים בעבודה שזה יהיה בסביבה נעימה ולא בסביבה שגורמת ללחץ נפשי
הבוסים שלך בוחרים לא להכיר בשום כישור של שום עובד הם חיים על ניצול עובדים לא אכפת להם שום דבר מעבר אז סביר להניח שאם תעזבי הם ימצאו "פרייאר" אחר..יזיז,זה לא יזיז להם!אבל מה שחשוב בסופו של יום זה ההרגשה שלך!זה איך שאת מרגישה כשאת קמה בבוקר לעבודה....

תזכרי דלת נסגרת-דלת נפתחת!! פרנסה זה משמיים!!!!!!!
אז למה לא לעבוד בתנאים שיהיו טובים בשבילך?

• הוסף לסימניות
אבל אל תעזבי עד שאין לך משהו אחר.....
למרות שיהיו שיחלקו עלי.
זה לא מונע ממך לחפש עבודה במקביל
תצליחי!
ליבי ליבי איתך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה