זמן קריאת שמע-חובה להכנס

• הוסף לסימניות
שלום.

ניתן להירשם לקבלת התראת SMS יומי
לפני סוף זמן קריאת שמע.

ללא עלות.

להרשמה
שילחו את המספר שלכם
לאימייל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לזיכוי הרבים-נא העבירו הודעה זו לאחרים

נ.ב. בקשו ממני לעשות את זה, כך שהערות והארות-לא אני הכתובת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;977861:
למי יש SMS? הפלאפונים כשרים!!!!!!!!!!!!!

זה היה חייב לקרות?? :rolleyes::cool::eek:
ביקשו ממני, אז פירסמתי..

לאלו שלצרכי עבודה צריכים מכשיר עם אפשרות להודעות SMS, אז לזיכוי הרבים מישהו פיתח איזשהו משהו שישלח באופן אוטומטי תזכורת על זמן ק"ש..
על מה ההתלהטות???

ערב נעים ורגוע.

• הוסף לסימניות
ברור שזה היה חייב לקרות! אתה אחרי הכל באתר חרדי...
אבל גם מה שאמרת מתקבל איכשהו על הדעת :D
תודה על הכוונה, נעביר למי שאפשר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;977865:
ברור שזה היה חייב לקרות! אתה אחרי הכל באתר חרדי...
אבל גם מה שאמרת מתקבל איכשהו על הדעת :D
תודה על הכוונה, נעביר למי שאפשר...

באמת אבל באמת שאני רוצה לישון טוב היום, כך שאני ממש ממש לא מתכנן לפצוח בוויכוח,
אבל, לא נעים, ביננו, אתה יודע שמה שאמרת לא רלוונטי...
חברים פה בפורום מעלים קישורים ליוטיוב ולעוד אתרים שבקושי 'רימון' מעיזים לפתוח אותם..

אבל עזוב, עכשיו 2:00 בלילה.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;977866:
באמת אבל באמת שאני רוצה לישון טוב היום, כך שאני ממש ממש לא מתכנן לפצוח בוויכוח,
אבל, לא נעים, ביננו, אתה יודע שמה שאמרת לא רלוונטי...
חברים פה בפורום מעלים קישורים ליוטיוב ולעוד אתרים שבקושי 'רימון' מעיזים לפתוח אותם..

אבל עזוב, עכשיו 2:00 בלילה.. :)

אני רק הערתי הערה, בוודאי לא התכוונתי לפתוח פה איזה ויכוח בוודאי לא ב 2 בלילה ברור שמי שמאיזה סיבה יש לו אפשרות כזו זה מאוד יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
בשלב הבא המחשב יגיע עם יד מובנית שתנוח לכם על העיניים בשעה היעודה בדיוק...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה