כללי זמני כניסת ויציאת השבת בתשע"ד

• הוסף לסימניות
במס' ערים בארץ.
איך משיגים? יש להוריד ברשת? קונים? איפה? כמה העלות של דבר כזה?
אשמח לתשובות, זה קצת דחוף, הלקוח דוחק....

• הוסף לסימניות
ירושלים, בני ברק, ביתר, אלעד, קרית גת, עמנואל.

• הוסף לסימניות
בגוגל ישנם אין ספור אתרים בעניין, פשוט לכתוב בגוגל זמני כניסת ויציאת השבת בתל אביב וכו'.
נ.ב. ישנם אתרים שא"א להסתמך על דיוק הזמנים...

• הוסף לסימניות
פרסמו כאן בפרוג על מכירת זמנים. תעשו חיפוש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1070866:
פרסמו כאן בפרוג על מכירת זמנים. תעשו חיפוש.

נכתב ע"י שלדג;1070943:
אפשר לקנות מ"חזון שמים"-
קניתי מהם פעם, והקובץ הגיע במהירות ובמחיר לא נורא.
http://www.sky-view.co.il/Index.aspx

נכתב ע"י למען דעת;1070997:

למה לשלם??? ישנם אין ספור אתרים יהודיים שמספקים את המידע הזה על כל נקודה ונקודה בעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STHEDKOL;1070998:
למה לשלם??? ישנם אין ספור אתרים יהודיים שמספקים את המידע הזה על כל נקודה ונקודה בעולם.

ו-ב-ח-י-נ-ם

• הוסף לסימניות
לא עוזר לי המידע, בעיקר מה שאני צריכה זה שיהיה לי את הנתונים בצורה של קובץ, שאוכל לעמד אותם.
האם מהאתרים (החינמיים) אפשר להעתיק אותם כתווים בודדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1071140:
לא עוזר לי המידע, בעיקר מה שאני צריכה זה שיהיה לי את הנתונים בצורה של קובץ, שאוכל לעמד אותם.
האם מהאתרים (החינמיים) אפשר להעתיק אותם כתווים בודדים?

ברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה