זמני נסיעות מבני ברק לקרית ספר - יש למישו?

• הוסף לסימניות
או טלפון של מודיעין לכל הקווים והחברות בארץ?

• הוסף לסימניות
תודה על ההיענות המהירה!!

אני צריכה להגיע לרחוב שדי חמד יש לכם מושג (אבל בטוח) איזה קו הכי טוב לקחת מבני ברק כדי להגיע הכי קרוב לרחוב??

פעם שעברה בלבלו אותי ועכשיו אני כבר לא זוכרת מה הכי נכון.

• הוסף לסימניות
ואיפה אני צריכה לרדת? שאגיד לנהג או לאחד הנוסעים

• הוסף לסימניות
נראה לי 12 בית הדין הרבני.
(אני התובעת!!:p)

• הוסף לסימניות
גם 220 תחנה ראשונה בח"ח, התחנה ממוקמת כ-20 מ' לפני התחנה של 210.
ושימי לב!! הלו"ז להמלצה בלבד! כעת כשסופרבוס לקראת עזיבה הם די עושים מה בא להם אז אל תצאי ברגע האחרון.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
יצאתי באוטובוס של 5 ועשרים והגענו רק ב עשרה ל 7 לקרית ספר!!

הגיוני?

איזו דרך...

• הוסף לסימניות
אם זה קרה, זה הגיוני.
בכולופן, זה ממש ספיישל.
יכלתם גם לחכות עד עשרה ל- 7 בתחנה בב"ב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1108898:
תודה לכולם!
יצאתי באוטובוס של 5 ועשרים והגענו רק ב עשרה ל 7 לקרית ספר!!

הגיוני?

איזו דרך...

הגיוני.
פקקים בהשומר.
פקקים בכביש 4.
פקקים במחלף גנות.
פקקים בצומת שילת.

נו, מה את רוצה?

• הוסף לסימניות
מב"ב חמודיעין עילית כבר לקח לי שעתיים, פקוק בכל כביש אפשרי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה