דרוש מידע זמס התלכלך

• הוסף לסימניות
פתאום גילתי שבצד של הנעל יתלכלך לי בצבע כתום מוזר והבאסה שזה זמס איך אפשר לנקות?

• הוסף לסימניות
יש מחק מיוחד לנעלים כאלו
מוכרים בחנויות נעליים מוכרות, או בעלי אקספרס אם בא לך לשלם רבע
אני הזמנתי את זה:
עדיין לא הגיע, אבל בתגובות נראה שעושה תעבודה

• הוסף לסימניות
יש דבר שנקרא ספריי זמש, אולי זה יעזור?
לפני כמה אלפי שנות אור/עור איזה מוכר נעליים המליץ לי על זה.
נראה לי שיש אצל הסנדלרים.
בכל מקרה הייתי מנסה להתייעץ עם סנדלר.

• הוסף לסימניות
יש מחק מיוחד לנעלים כאלו
מוכרים בחנויות נעליים מוכרות, או בעלי אקספרס אם בא לך לשלם רבע
אני הזמנתי את זה:
עדיין לא הגיע, אבל בתגובות נראה שעושה תעבודה
זה מיוחד לזמש או סתם לנעל

• הוסף לסימניות
יש כמה אפשריות לניקוי זמש.
1.מחק זמש-אבן שמנקה נחמד.
2.קצף ניקוי לזמש של חברת וואלי-עובד מדהים.תעבדי לפי ההוראות בלי להבהל .
3.ספרי זמש בצבעים בסיסים שחור, כחול ,אפור כהה ובהיר קאמל ,בורדו.
את כל הנ"ל משיגים בסנדלריות או בחניות נעליים מקצועיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה