עזרה זמר מומלץ לשבת

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לזמר שיכול לנהל תפילות וסעודות שבת לכ120 איש:
קבלת שבת, עונג שבת, קצת זמירות, ובמוצ"ש ניתן לשלב גם שירים סוערים יותר (לריקוד)
מישהו עם קול גבוה ונעים

• הוסף לסימניות
חיים עקשטיין 0527601356

• הוסף לסימניות
הכל תלוי במחיר אפשר להביא את פיני אינורן אבל הוא לוקח 15000 אלף לשבת

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לזמר שיכול לנהל תפילות וסעודות שבת לכ120 איש:
קבלת שבת, עונג שבת, קצת זמירות, ובמוצ"ש ניתן לשלב גם שירים סוערים יותר (לריקוד)
מישהו עם קול גבוה ונעים
תיפנו באישי ונוכל לעזור לכם. a0542447189 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם הוא עושה
אבל אברימי רוט נשמע לי מתאים

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם הוא עושה
אבל אברימי רוט נשמע לי מתאים
הוא עושה ואברימי רוט פחות מתאים לריקודים במוצ"ש לכן אמרתי פיני כי הוא יודע לעשות הכל ואני יודע שהוא עושה אבל הכל תלוי במחיר קצת מצחיק השאלה היא לא כתבה סגנון מחיר כלום

• הוסף לסימניות
נפתלי קמפה
יצחק בן ארזה
דברתי עם קמפה, לא עושה שבתות
המליץ לי על גריינמן, אבל מתחיל הכי בסיסי ב20,000 (לפני מעמ)
את פיני הזמנו כבר פעמיים, היה אששששששששש.
השאלה אם לשבת, באוירה ישיבתית, בתפילות יכול להתאים?

• הוסף לסימניות
דברתי עם קמפה, לא עושה שבתות
המליץ לי על גריינמן, אבל מתחיל הכי בסיסי ב20,000 (לפני מעמ)
את פיני הזמנו כבר פעמיים, היה אששששששששש.
השאלה אם לשבת, באוירה ישיבתית, בתפילות יכול להתאים?
כן הוא עשה שבת לאיזה ארגון לבחורי ישיבות יתומים לפני חצי שנה היה שם אשששש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה