- הוסף לסימניות
רעיון מצויין הוא באמת תותח גם בשירה ישיבתית בסעודות ,גם בתפילות ויודע גם להרקידמאיר גפני
מושלם!!!!!
רעיון מצויין הוא באמת תותח גם בשירה ישיבתית בסעודות ,גם בתפילות ויודע גם להרקידמאיר גפני
מושלם!!!!!
בהחלט מומלץ מאד מאד.בלת''ק איצי אקרמן - מיוחד בסדר גודל.
לא מאוד יקר.
מתאים במיוחד לקבוצות של בחורי ישיבה - מנסיון שהות איתו בשבת.
אם תרצו טלפון אשיג בקלות.
הוא לוקח 10,000 ש"ח לא כולל מקהלה שהוא מעדיף יחד עם מקהלהלא יודעת אם הוא עושה
אבל אברימי רוט נשמע לי מתאים
תיפנו באישי ונוכל לעזור לכם. a0542447189 @ gmail.comדברתי עם קמפה, לא עושה שבתות
המליץ לי על גריינמן, אבל מתחיל הכי בסיסי ב20,000 (לפני מעמ)
את פיני הזמנו כבר פעמיים, היה אששששששששש.
השאלה אם לשבת, באוירה ישיבתית, בתפילות יכול להתאים?
בעבר היתי במלון כינורות בשבת היה שם חזן עם קול מטורף שחוץ מזה שהון חזן אלווף הוא מאוד מתחבר לציבור ועשה גם הרבה שירים מרקידים וסוערים לדעתי הוא עדיין לא כ"כ מוכר ולכן המחירים שלו אולי יותר זולים
קוראים לו ישראל שווארץ מומלץ בחום
ישראל שוורץ
ברמה גבוהה מאוד
052-713-5625
עושה במלונות, שווה לשאול אותו אם הוא מוכן
כמה לוקח? נשמע יקרלדעתי דודי קאליש הכי מתאים לשבתות הוא גם עושה סולו ומביא איתו מקהלה של עשר חבר'ה טובים והו מנהל את המקהלה ועושה סולו וסוחף גם את הקהל לשירה. הוא גם מומחה לנהל תפילות עם הליוי של המקהלה
בקיצע'ר הוא מוזיקלי מטורף. והוא גם עושה את זה הרבה אני אישית הייתי איתו בהרבה שבתות כאלה לנגידים וישיבות
אם זה יהיה רלוונטי תפנה אליי ונדון בזה......................כמה לוקח? נשמע יקר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //