מידע שימושי זן דלתא- מה התסמינים?

כמה הזן החדש מסוכן לנשים בהריון?
לא תשובה מדעית כמובן,
אבל בת דודתי נדבקה בדלתא, היא בסוף חודש תשיעי, מחלימה מקורונה (נדבקה לפני שנה), לא התחסנה בהמלצת רופא.
מדווחת שמרגישה בסדר, יש לה תסמינים אבל לא משהו בלתי נסבל.

אוכפים את הבדיקה השניה בקיצור בידוד לשבוע?

תפני לרופא מישפחה הוא יתן לך הוראות(הוא גם נותן לך שיחרור מהבידוד)
רעיון לא חשבתי על זה..
אני רוצה לדעת עכשיו ואין לי איך לפנות לרופא
שמעתי שקיצרו את הימים לשבוע ורציתי לדעת האם זה נכון

לכן זה אמרתי שזה המקום להגדיל ראש.......
ולמרות שהנחייה של מישרד הבריאות אומרת שמי מחוסן שנחסף לחולה קרונה לא צריך בידוד (ולא מבינה למה לא משנים את זה כי כבר יש תוצאות בשטח) אז פשוט פותחים את העניים ומיסתכלים לעבר המציאות והמציאות מראה למי שלא יודעה שיש אחוז לא מבוטל של מיתחסנים שניבדקו על אך שהיתחסנו אז ההגיון אומר שמי שמחוסן שנכסף לחולה פלכל הפחות לעשות בדיקה כל כמה ימים וגם להיכנס לבידוד

לעשות בדיקה אולי באמת הגיוני,
אבל לצערנו אין אפשרות להיכנס לבידוד לאנשים עובדים כשזה לא מגיע מצד החוק.
בוסים לא מאפשרים סתם לא להגיע אם זה לא בחוק...
על ספק של ספק בלי שזה מגיע מצד הממשלה זה קצת קשה לעשות כאלה מעשים.

אצלנו חצי משפחה עם כאבי ראש, סחרחורות וכאבי גרון
זה הקורונה?
כי שאלתי בקופת החולים, ואמרו לי שהקורונה מגיעה גם עם חום.

אלו בדיוק התססמינים הראשונים שהיו לי, בערבו של אותו יום בו קיבלתי תוצאה שלילית. החום הקל הגיע מאוחר יותר.

לכן זה אמרתי שזה המקום להגדיל ראש.......
ולמרות שהנחייה של מישרד הבריאות אומרת שמי מחוסן שנחסף לחולה קרונה לא צריך בידוד (ולא מבינה למה לא משנים את זה כי כבר יש תוצאות בשטח) אז פשוט פותחים את העניים ומיסתכלים לעבר המציאות והמציאות מראה למי שלא יודעה שיש אחוז לא מבוטל של מיתחסנים שניבדקו על אך שהיתחסנו אז ההגיון אומר שמי שמחוסן שנכסף לחולה פלכל הפחות לעשות בדיקה כל כמה ימים וגם להיכנס לבידוד

מסכימה מאד עם הצורך בעירנות. החיסון יעיל, כנראה, רק כדי להחליש את עוצמת המחלה, אך לא כדי למנוע אותה.
סביר מאד, שאם היתה הנחי' גורפת שגם מחוסנים יכנסו לבידוד, במידה ייחשפו למאומת, הי' מספר הנדבקים נמוך באופן משמעותי. (בדידי הווא עובדא...)

לחולים עצמם יש בידוד של 10 ימים.
למבודדים יש 7 ימים בתנאי שעשו בדיקה בהתחלה ובסוף
מה קורה כשיש בבית גם מבודדים וגם חולים? לגבי היציאה מהבידוד?

מה קורה כשיש בבית גם מבודדים וגם חולים? לגבי היציאה מהבידוד?
מה עושים המבודדים- יושבים בדד או מתערבים עם בני המשפחה?
אם הם בבידוד - יעשו בדיקה פעמיים, כשהבדיקה השניה מתבצעת ביום השביעי, ובאם מתקבלות שתי תוצאות שליליות - ניתן לצאת מבידוד.
אם הם מעורבים עם בני המשפחה - יחכו עד שהמאומתים יחלימו (10 ימים מיום הבדיקה), ואז יתחילו לספור 7 ימים נוספים של בידוד, וביום האחרון יצטרכו להיבדק. לאחר קבלת תשובה שלילית (בתקוה שכך), ניתן לצאת מהבידוד.

אצלנו חצי משפחה עם כאבי ראש, סחרחורות וכאבי גרון
זה הקורונה?
כי שאלתי בקופת החולים, ואמרו לי שהקורונה מגיעה גם עם חום.

ועוד שאלה -
שואלת בשביל קרובת משפחה שבדיוק דברה איתי
כמה הזן החדש מסוכן לנשים בהריון?
ממש לא חייה להיות חום

לגבי נשים הרות-
מסוכן.
שמעתי מרופא ביחידת קורונה

אני חולה בדלתא אחרי שהתחסנתי פעמיים וביומיים הראשונים היה לי כאבי גרון, כאבי ראש, וחוסר טעם וריח שנמשך גם יומיים אח"כ חוץ מזה הכל מצויין, אלא מה אבא שלי אפי' שהתחסן שהוא בסביבות גיל 50 קיבל גם שיעול של חנק והוא מידי פעם עם בלון חמצן ואנילהציה וגם אחותי בגיל 15 שלא התחסנה משתעלת שיעול מחניק
דבר מעניין נוסף היו אצלינו בבית 4 שחלו כבר בקרונה 3 מתוכם היו במלוניות\ישיבה ונחשפו לחולים אחרים וכעת לא נדבקו, הרביעי היה מבודד בחדר לבד ולא נחשף לאחרים וכעת נדבק. כנראה משום שחסר לו בכמות הנוגדנים.

נבדקתי ויצאתי שלילית
מה זה אומר?
שלא היה לי קורונה?
או שיכול להיות שהיא כבר נגמרה? (נבדקתי ביום הרביעי לתסמינים)

נבדקתי ויצאתי שלילית
מה זה אומר?
שלא היה לי קורונה?
או שיכול להיות שהיא כבר נגמרה? (נבדקתי ביום הרביעי לתסמינים)
אצלנו בגל הקודם לחלק מהמשפחה לקח 4 בדיקות לצאת חיוביים!!
למרות שהתסמינים התחילו מיד בהתחלה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה