דרוש מידע זעקת בעל הסופרמרקט החרדי: לאן נעלמו העגלות?

מצב
הנושא נעול.
בלת"ק
ראיתי בארה"ב שבהם העגלה מגיעה עם מקל גבוה - כמו מקל מטאטא שמחובר לעגלה,
לא הבנתי מה זה אבל גם לא שאלתי...
באחת החנויות הסתובבתי עם עגלה וכשרציתי לצאת מהחנות - לא הצלחתי.
העובדת חייכה והסבירה שהמקל נועד למנוע הוצאת העגלות מהחנות - הוא פשוט גבוה מהרבה מגובה הדלת...
אז אולי לחנויות גדולות כמו אושר עד ושערי רווחה זה לא מתאים,
אבל לסופר שכונתי שיש לו 20 עגלות - זה בפירוש יכול להוות פתרון.
כן, גם אם זה בא במחיר זה שאי אפשר לצאת עם העגלה עד האוטו ממש....
מה נעשה שברוב החנויות (ובעיקר הקטנות שעליהם מדובר) "חניון העגלות" הוא מחוץ לחנות ?

למה רק בפרוג? למה???

למה אין היום כתבה ב: המודיע - המבשר - יתד נאמן - הדרך - משפחה - בקהילה וסליחה אם שכחתי מישהו...

למה העיתונות שלנו מפחדת לעלות על הכתב אוולות שקורים בתוך הציבור שלנו פנימה?
איך אני אוהבת את אלו שישר מתחברים ל"עוולות שקורות בתוך הציבור שלנו".
והנה עוד הסתרה שבתוך ההסתרה, ולמה למה רק אצלינו? לעומת שכנינו הנאורים, הזכים ויפי הנפש?

אז בא נרגיע... כפי שנשמע פה קיימת בעיה של חוסר שימת לב? זלזול? בשמירת רכוש הסופר.
מצוין לכתוב את זה בפרוג לעורר את הנושא. מקסים יהיה אם מישהו ישלח את זה למכתבים למערכת לעיתונים השונים - עיתון עיתון בהתאם לכינוי שלו. ואני בהחלט חושבת שלא תהיה להם בעיה לעורר על הנושא ולעורר ולזרז דווקא את הערים והזהירים.

מכאן ועד להפוך את זה לאיזה סוד אפל וכביסה מלוכלכת נורא שנמצאת רק בציבור שלנו מלא העוולות, הדרך קצת ארוכה ולא מאוד נעימה...

אפרופו גזל.. ואולי ראוי לדיון נפרד
אני חשבת שכר בחברה שהבעלים חלקם חרדים ורוב העובדות חרדיות,
ויש בנות -מעטות אני מקווה-שמוציאות אישורי מחלה פיקטיביים, ברור שהן לא היו חולות, למשל חודש לפני שחוזרות מחופשת לידה כבר מודיעות לי שיוציאו מחלה...אמנם לפי החוק אני חייבת לכבד אבל מה עם גזל? יש לי כמה דוגמאות לזה, למשל בחורה שנסעה לחו"ל וחבל לה על ימי החופש שאלה אותי אם כדאי שתוציא מחלה.. אמרתי לה את הפן ההלכתי ומבחינה חוקית- לא חבל לך שהשם שלך יוכתם.. הרי יודעים מזמן שאת נוסעת לחו"ל
לא רוצה לקטרג.. רק שימו לב, לפחות תשאלו מורה הוראה

בלת"ק

לא משתלם לו לשים שומר על העגלות (זה יקר)
לא משתלם לו לקנות מערכת שתשמור על העגלות (זה קצת עגלות)
לא משתלם לו להפסיק את שירות העגלות (אנשים לא יבואו לקנות)
לא משתלם לו להכניס את העגלות החדשות לשימוש (ישתמשו בזה לל"ג בעומר)
לא משתלם לו לקנות כל חודשיים עגלות (לא חבל?!)

מה כן משתלם לו?
אה... אה....
אה! נזכרתי!!
משתלם לו משום מה להמשיך לתפעל את הסופר...

אדון @castamir הנכבד,
ברשותך נפנה את רגש הרחמים כלפי אנשים מסכנים באמת

תודה.

חבל חבל חבל…

אם כבר לא לקרוא תגובות, זה את התגובה ההזויה הזו.

התגובות הקודמות שלא קראת, מלאות ביהודים טובים המבקשים להתחזק בזהירות מגזל ועל הדרך למצוא פתרון לנגזל.

איך אני אוהבת את אלו שישר מתחברים ל"עוולות שקורות בתוך הציבור שלנו".
והנה עוד הסתרה שבתוך ההסתרה, ולמה למה רק אצלינו? לעומת שכנינו הנאורים, הזכים ויפי הנפש?

אז בא נרגיע... כפי שנשמע פה קיימת בעיה של חוסר שימת לב? זלזול? בשמירת רכוש הסופר.
מצוין לכתוב את זה בפרוג לעורר את הנושא. מקסים יהיה אם מישהו ישלח את זה למכתבים למערכת לעיתונים השונים - עיתון עיתון בהתאם לכינוי שלו. ואני בהחלט חושבת שלא תהיה להם בעיה לעורר על הנושא ולעורר ולזרז דווקא את הערים והזהירים.

מכאן ועד להפוך את זה לאיזה סוד אפל וכביסה מלוכלכת נורא שנמצאת רק בציבור שלנו מלא העוולות, הדרך קצת ארוכה ולא מאוד נעימה...
ואיך אני אוהב את אלו שמרוב שהראש שלהם ישר הם נתקעים בקיר כל הזמן...

מישהו כתב פה שהציבור שלנו מלא בעוולות?
מישהו אמר פה שב"ציבור שלהם" זה לא קורה?

לא מבין מה זה נקודת הבריחה הזאת שכל פעם שעולה איזה דיון על משהו שלא בסדר אצלינו ישר משווים את המעזים לעורר על זה כאנטישמים גזענים וחשוכים. מה זה השטויות האלו? מה?!

וכן, ב"ציבור שלהם" יודעים לדבר שם על דברים לא בסדר, לא מנסים לטאטא מתחת השולחן.
בסוף הטאטוא הזה מתנקם בנו, (גם בך... פעם הבאה כשתתלונן על המחירים היקרים בסופר, תזכור מה העלויות של תחזוקת המקום הזה), "לאו עכברא גנב - אלא חורא גנב". זה ש"אסור לדבר על זה אצלנו", ו"אצלנו הכל בסדר", זה מה שגורם אחרי זה להמון המון בעיות ולא רק בגניבת עגלות סופר.

אני לקחתי עגלה בלי לשלם????
שילמתי ע"ז 5 שקל!
שילמת 5 שקל על הזכות להשתמש בעגלה בתוך הסופר.
ואת ה5 שקל שלך אפילו תקבל חזרה מיד כשתחזיר את העגלה.
אף אחד לא נתן לך רשות להשאיר לבעלי החנות את ה-5 שקל (באמת תודה על הרצון) ולקחת ולהרוס עגלה שעולה יותר מפי מאתיים.

ואיך אני אוהב את אלו שמרוב שהראש שלהם ישר הם נתקעים בקיר כל הזמן...

מישהו כתב פה שהציבור שלנו מלא בעוולות?
מישהו אמר פה שב"ציבור שלהם" זה לא קורה?

לא מבין מה זה נקודת הבריחה הזאת שכל פעם שעולה איזה דיון על משהו שלא בסדר אצלינו ישר משווים את המעזים לעורר על זה כאנטישמים גזענים וחשוכים. מה זה השטויות האלו? מה?!

וכן, ב"ציבור שלהם" יודעים לדבר שם על דברים לא בסדר, לא מנסים לטאטא מתחת השולחן.
בסוף הטאטוא הזה מתנקם בנו, (גם בך... פעם הבאה כשתתלונן על המחירים היקרים בסופר, תזכור מה העלויות של תחזוקת המקום הזה), "לאו עכברא גנב - אלא חורא גנב". זה ש"אסור לדבר על זה אצלנו", ו"אצלנו הכל בסדר", זה מה שגורם אחרי זה להמון המון בעיות ולא רק בגניבת עגלות סופר.
אם אני לא טועה, כתבתי ברור שאין צורך לטאטא ולהסתיר, ואין מי שירצה לעשות את זה.
אתם טענתם, בגיבוי עוד כמה נחייתיים שאין להם שאלות לגבי ההסתרה (?) של העיתונות בנושא...וזה מאפיין אותנו כציבור מלא עוולות וכו'...

על זה הבעתי את אהבתי...

ולגבי המחירים היקרים בסופר, אם יש את דמיונך, שאצל הסופרים החרדים משלמים יותר עלויות עבור גנבות, פשוט אין לך מושג. זה הכל. עבדתי בתפקיד חיצוני בכיר באחת הרשתות הגדולות ביותר, ונושא הגנבות שם הוא אחד הנושאים הבוערים ביותר ומדובר באחוזים שלא יאמנו...

אז לא העגלות הגנובות הן אלו שגורמות לעליית המחירים בסופרים אצלינו...

וכמובן!!! שזה לא בא להצדיק משום כיוון את הזלזול וחוסר תשומת הלב ובהחלט נשמע שמדובר בגזל ממש!!

נערך לאחרונה ב:
בלת"ק

לא משתלם לו לשים שומר על העגלות (זה יקר)
לא משתלם לו לקנות מערכת שתשמור על העגלות (זה קצת עגלות)
לא משתלם לו להפסיק את שירות העגלות (אנשים לא יבואו לקנות)
לא משתלם לו להכניס את העגלות החדשות לשימוש (ישתמשו בזה לל"ג בעומר)
לא משתלם לו לקנות כל חודשיים עגלות (לא חבל?!)

מה כן משתלם לו?
אה... אה....
אה! נזכרתי!!
משתלם לו משום מה להמשיך לתפעל את הסופר...

אדון @castamir הנכבד,
ברשותך נפנה את רגש הרחמים כלפי אנשים מסכנים באמת

תודה.
לא הבנתי,
אדם שיש לו 50 מליון
וגנבו ממנו מליון אחד
לא ראוי לרחמים?

זה לא שמישהו מגביל אותנו כמה לרחם
מי שמוגבל בנושא הזה- רחמיי עליו.

ואגב, לא נראה לי שבעל הסופר מבקש רחמים
הוא פשוט מבקש שלא יגנבו ממנו
אפילו שהוא מולטי מיליארדר

המסכנים באמת הם כנראה אלו שגונבים ממנו
ומרמים את עצמם שהם לא גונבים
ואח"כ נאנחים כשהם רואים את הקשת בשמים
ולא מספרים, כי היה מגיע לנו מבול, בעיקרון.

הבה נרחם עליהם.

בלת"ק
מי שלא אכפת לו מגזל אולי יחשוב על הסכנה כשהעגלות מסתובבות ברחוב
ילדים משחקים איתם. הם יכולות לנסוע בטעות או בכוונה לכביש ולפגוע במכוניות
להיתקע באנשים וילדים
אולי זה יזיז למישהו לפני שישאיר עגלת סופר זרוקה ומשוחררת ברחוב

התגובות הקודמות שלא קראת, מלאות ביהודים טובים המבקשים להתחזק בזהירות מגזל ועל הדרך למצוא פתרון לנגזל.
אה באמת?!
חבל שלא קראתי.
אני מבין שכבר מצאו פתרון לכל מי שנגנבה לו אתמול בלילה מכונית, או אופניים חשמליות, או בוגבו דנדש
והוא בסה"כ אברך שחודשיים יהיה בלי עגלה (לתינוק, לתינוק,) כי אין לו כסף לקנות חדש.

ובטח כולם כבר סופר מחוזקים בעניין הגזל אחרי מכת הגנבות של קסדות הקורקינטים החשמליים (נו, אלו הצהובים שזרוקים בכל פינה)
שילמת 5 שקל על הזכות להשתמש בעגלה בתוך הסופר.
ואת ה5 שקל שלך אפילו תקבל חזרה מיד כשתחזיר את העגלה.
אף אחד לא נתן לך רשות להשאיר לבעלי החנות את ה-5 שקל (באמת תודה על הרצון) ולקחת ולהרוס עגלה שעולה יותר מפי מאתיים.

לא נכון,
זה רק תשלום על שימוש?!
וואלה !
אף אחד לא אמר לי
חשבתי שבסופר מוכרים דברים ??!!

גם את החלב והשוקו צריך להחזיר??

נערך לאחרונה ב:
אה באמת?!
חבל שלא קראתי.
אני מבין שכבר מצאו פתרון לכל מי שנגנבה לו אתמול בלילה מכונית, או אופניים חשמליות, או בוגבו דנדש
והוא בסה"כ אברך שחודשיים יהיה בלי עגלה כי אין לו כסף לקנות חדש.

ובטח כולם כבר סופר מחוזקים בעניין הגזל אחרי מכת הגנבות של קסדות הקורקינטים החשמליים (נו, אלו הצהובים שזרוקים בכל פינה)
טוב, צודק, נמשיך לגנוב עגלות מהסופר, הרי כולם גנבים פה. מה זה הטיעון המגוחך הזה?

לא נכון,
זה רק תשלום על שימוש?!
וואלה !
אף אחד לא אמר לי

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
אתה לא יכול בהודעה אחת לגרום לי גם לכעוס וגם להיקרע מצחוק!

אה באמת?!
חבל שלא קראתי.

לא נכון,
זה רק תשלום על שימוש?!
וואלה !
אף אחד לא אמר לי

משל למה הדבר דומה?

לבן מלך שתעה ביער והרגיש אבוד עד מאוד ואפילו הזיל דמעה או שתיים עד שנגלה אליו צבי יפה קרניים והוביל אותו אל ארמון המלך.

והנמשל:

בן המלך זה עם ישראל, הארמון זה ירושלים, הצבי יפה הקרניים הוא רכב של רשות הדואר והטרול הוא שימיגם.

וזה מאפיין אותנו כציבור מלא עוולות וכו'...

על זה הבעתי את אהבתי...
זכותכם לאהוב את מה שהבנתם, אבל לא זה מה שכתבתי.

וכמובן!!! שזה לא בא להצדיק משום כיוון את הזלזול וחוסר תשומת הלב ובהחלט נשמע שמדובר בגזל ממש!!
איך שלא אהבתי את המשפט הזה. בכלל.
"זלזול" "חוסר שימת לב", נשמע (פשש...) שמדובר בגזל. מה נשמע למען השם? למה זה רק זלזול? למה?! זה גזל ממש! זה לקחת בידיים ולגזול כמה מאות שקלים מהסופר. עדיף לבעל הסופר שלא תשלמו על הקניה שלכם מאשר שתגנבו לו עגלה, זה הרבה יותר זול.
אנשים שירוצו לסופר להחזיר 20 אגו' שקיבלו עודף בטעות, ילכו עם עגלה בשווי כמה מאות ש"ח הביתה. אתמהא!

אה באמת?!
חבל שלא קראתי.

מחכה לשמוע את הרופא שתבואו אליו לבקש תרופה למשהו
והתשובה שלו תהיה: אני מבין שאתה חושב שכבר מצאו תרופה לסרטן, לטרשת נפוצה ולסכרת, אתה לא מתבייש לבקש משחה לאקזמה שלך?

מי שגונב מכונית, או עגלה, לא מסתובב בפרוג, אלא בשטחים, אתם יכולים ללכת לנסות לעשות שם קירוב
כאן מדברים על נושאים שלצערנו אנחנו/שכנינו מאנ"ש/ילדינו נכשלים בהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה