שיתוף "זעקת ילדים" ציור פוטוריאליזם מרגש על השבעי באוקטובר.

• הוסף לסימניות
@יוניתן
למה שלא תפתח לך אשכול נפרד?
נשמח לראות את הכל בצורה מסודרת.
שלחתי בקשה להמנהלים וכבר שבועיים לא עונים לי, אז אני לבינתיים לא יכול לפתוח רק להגיב
ואני כל כך רוצה לשתף אנשים אחרים בציורים שלי !

שלחתי עכשיו שוב פעם בקשה למנהלים!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה נמשך על בערך שלשה חודשים, אבל אני חושב שבמקרה רגיל זה היה לוקח לא יותר מחודש. אבל מכיוון שזה ציור שבנוי כולו מהדימיון הייתי צריך לבנות אותו לבד מתוך עשרות תמונות עזר. כך שהיו הרבה קטעים שהייתי צריך לשבת ולהתעמק ולחשוב על כל הפרטים והחוקים בציור. וזה מרח לי הרבה מאוד זמן מיותר

• הוסף לסימניות
ואווו ואוווו וואוואוו ועוד פעם ואוווווווו
יש אולי שיתוף תהליך?

• הוסף לסימניות
ציור מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
זה כזה חי והעביר את המסר כזה ברור וווואוווווווווו

• הוסף לסימניות
כי התאריך הלועזי משום מה זה מה שפופולארי. וזה מה שהכי נכנס לאנשים. אפילו שאני לא מבין למה באמת כולם הולכים לפי הלועזי
יש בעיה עם זה?
אני מתכוונת מה עדיף? שיום האבל והזיכרון יצוין בשמחת תורה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה