ככלל בית חב"ד בקרקוב עבר לפני כמה שנים מהמרכז היהודילהגיד שבקרקוב יש אוכל
זה קצת מורכב
יש הכנסת אורחים של זולדן שלוקח מחירים יקרים ויש פלאפל
רשמית יש מכולת של חבד
לפני כחודש היא היתה סגורה עד להודעה חדשה
אפילו לחם שלא היה
אכן המקום גדול ומרחק הליכה בין הבתים אי אפשר להגיד לך עכשיו איפה יהיה תפילהמקפיצה
נכון שיש עוד הרבה זמן עד בין הזמנים
אבל חשוב לנו ממש נושא המניינים
(במיוחד שבע"ה נהיה שם גם בשבת)
אני רואה שיש מרחקים גדולים בכל זקופנה
ואני לא רוצה שנתקע במקום מרוחק ממניין
וכן על קושליצקו איפה בד"כ בבין הזמנים יש ריכוז
של יהודים/מניינים?
אשמח ממש לעזרה
תודה!
אותו סגנון יותר כפרי
אפשר לבדוק דרך הבתי חבדתודה
יודעת להגיד לי כמה חשוב לקחת דירה עם מיזוג אויר?
(אני רואה שרוב הדירות בלי...)
תודה על כל העצות!
בנוסף אם יש למשהו קישורים לקבוצות ווצאפ ייעודיות לפולין/דרום פולין
(בדגש על מידע על מניינים)
אשמח לקבל
תודה רבה
יש בית חבד באיזור זקופנה?אפשר לבדוק דרך הבתי חבד
כמה נקודותיש בית חבד באיזור זקופנה?
לא ראיתי בית חבדיש בית חבד באיזור זקופנה?
www.ungars.co.il
אני דיברתי עם אונגרס הם באיזור אחר הנקרא ביאלקה 30 דקות נסיעה מזקופונה
גם אני באותו סירה הזמנתי לשבוע בבין הזמנים ורוצה להיות רק איפה שיהיה מנין
אם יש יותר אינפרומציה בענין זה יעזור לי
באזור בו אני הייתי היו מניינים (אני צריך לחפש את ההזמנה בבוקינג)מחפשים אזור שיהיה עם מנינים בבין הזמנים הקרוב קושצ'ליסקו / זקופנה / ביאלקה
אשמח לשמוע ממי שהיה בשנים האחרונות.
תודה רבה לעונים!
@ברכי יקרה
@הילוך גבוה
אני מסקים במאה אחוז שאי אפשר לדעתבאזור בו אני הייתי היו מניינים (אני צריך לחפש את ההזמנה בבוקינג)
אבל זה לא אומר כלום לגבי השנה הקרובה
זה תלוי באיפה ישכרו החרדים בשנה הקרובה
לדעתי אין כ"כ דרך לצפות את זה
@הילוך גבוהבאזור בו אני הייתי היו מניינים (אני צריך לחפש את ההזמנה בבוקינג)
אבל זה לא אומר כלום לגבי השנה הקרובה
זה תלוי באיפה ישכרו החרדים בשנה הקרובה
לדעתי אין כ"כ דרך לצפות את זה
rhon.co.il
מגיע לך לצאת, להתאוורר ולהתפנק באמת! 

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים