רק צריך לקחת בחשבון שזה לא בזאקופנה אלא במרחק מסוים.מה שכן נראה בטוח זה המלון ASKANA בביאלקה של יש מנין ושנה שעברה נתתנו ליכנס בחפץ לב
נכון מאד זה מה שכיונתי להגיד שאם אשמע על מקום אחר שיתקיים מניין אוכל לבטל ולהזמין שםרק צריך לקחת בחשבון שזה לא בזאקופנה אלא במרחק מסוים.
אני יודע שבבין הזמנים שעבר הייתה קבוצה של רוזנר טורס במלון Radisson Blu Hotel & Residences בזקופנהנכון מאד זה מה שכיונתי להגיד שאם אשמע על מקום אחר שיתקיים מניין אוכל לבטל ולהזמין שם
תודה זה בדואי יותר במרכז זקפונהאני יודע שבבין הזמנים שעבר הייתה קבוצה של רוזנר טורס במלון Radisson Blu Hotel & Residences בזקופנה
נתנו.תודה זה בדואי יותר במרכז זקפונה
ישוע לך אם נתנו ליכנס מבחוץ להתפלל?
אז תחפש בבוקינג לפי ימים מסויימים וזה יתן לך את מה שפנוימחפש וילה/צימר בזקופנה לעוד כשבועיים לקבוצה של כ 10-15 גברים.
מישהו יכול להמליץ?
אני מסתחרר מבוקינג (במיוחד שכתוב שם ש 98% מהדירות תפוסות)
אשמח לכל המלצה/עצה איפה ואיך לחפש
כמובן נשמח לג'קוזי/סאונה פרטי
יש מלון כשר אבל במרחק 40 דקות מזקופנהמישהו יודע להגיד לי מבחינת שבת
יש מקום נורמלי שאפשר להיות בזקופנה בשבת ?
נסיעה?יש מלון כשר אבל במרחק 40 דקות מזקופנה
כןנסיעה?
תוכל לתת לי פרטים על המלון?
www.ungars.co.il
ברוב המקומות בפולין משלמים עם כרטיס אשראי באוטובוסהאם יש מישהו שמתמצא בתחבורה הציבורית בקרקוב וזקופנה???
איך משלמים? האם יש שם סוג של כרטיס לתחבורה ציבורית כמו בארץ או שעולים על האוטובוס ומשלמים מזומן???
מישהו יודע על מניינים השבוע??
אין כבר כמעט שלג השנהאשמח אם מישהו יכול ליעץ לי ''מניסיון אישי'' או ממכר (ולא מאתרים)
על אטרקציות בזקופנה (חוץ מסקי),
אשמח מאוד לפירוט, האם יש צורך להזמין מראש, וכדו'
רכבל להר גובאלובקה - קצת ממוסחר מדאיאשמח אם מישהו יכול ליעץ לי ''מניסיון אישי'' או ממכר (ולא מאתרים)
על אטרקציות בזקופנה (חוץ מסקי),
אשמח מאוד לפירוט, האם יש צורך להזמין מראש, וכדו'
rhon.co.il
מגיע לך לצאת, להתאוורר ולהתפנק באמת! 

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים