משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בדקתם מול בית חב"ד בורשה? אולי הם ידעו לכוון אתכם
אם אתם צריכים ההכשר מהודר לא נראה לי שתמצאו באזור יותר זול לשבתאני חייבת עזרה, שבוע הבא בעלי ואני טסים לפולין, ורשה, מיום חמישי עד שני בוקר, תכננתי לנסוע לשבת לליז'ענסק,
לא דמיינתי לעצמי את המחירים שלוקחים שם, מחירים שאין שום צדק למחיר הזה! 600$ לאדם זוג ... הזוי!
אז חשבנו על שבת בדינוב, אך המקום סגור שבוע הבא, לקרקוב אין לי מה לנסוע, כי זה כמו להיות בצפת בשבת, ורשא יותר גרוע מקרקוב,
אז חשבנו על ז'קופאנה, אך המרחק מהמלון הכשר מרחק הליכה וגם שם הארוחות יקרות נורא!
אני מחפשת רעיון אחר, אנא עזרו לי לתכנן נסיעה!
פליז!!! דחוף!!!
או לשנות מסלול טיסה, אך זה כבר מול אלעל ויותר מורכב!
או ששווה לצאת בנסיעה לגמרי מפולין למקום אחר בזמני נסיעה שפויים.
צאנזאני חייבת עזרה, שבוע הבא בעלי ואני טסים לפולין, ורשה, מיום חמישי עד שני בוקר, תכננתי לנסוע לשבת לליז'ענסק,
לא דמיינתי לעצמי את המחירים שלוקחים שם, מחירים שאין שום צדק למחיר הזה! 600$ לאדם זוג ... הזוי!
אז חשבנו על שבת בדינוב, אך המקום סגור שבוע הבא, לקרקוב אין לי מה לנסוע, כי זה כמו להיות בצפת בשבת, ורשא יותר גרוע מקרקוב,
אז חשבנו על ז'קופאנה, אך המרחק מהמלון הכשר מרחק הליכה וגם שם הארוחות יקרות נורא!
פליז!!! דחוף!!!
אשמח להמלצות איפה הייתם ומה עשיתם.אני חייבת עזרה, שבוע הבא בעלי ואני טסים לפולין, ורשה, מיום חמישי עד שני בוקר, תכננתי לנסוע לשבת לליז'ענסק,
פליז!!! דחוף!!!
rhon.co.il
מגיע לך לצאת, להתאוורר ולהתפנק באמת! 

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים